FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris

YAS Shorts

Vis som Gitter Liste

Banker sommeren på døren? Eller er du så heldig, at du snart skal rejse mod varmere breddegradere? Hvis ja, er denne side din perfekte mellemlanding. Du finder nemlig vores lækre YAS short, der er prikken over i’et på enhver sommergarderobe – og enhver kuffert. Lad dig forføre af fine pasteller, sprudlende farver og gennemførte detaljer.

Se vores udvalg af moderigtige YAS-shorts her

Danske YAS blev etableret i 2013 som en del af den succesfulde BESTSELLER familie. De dygtige designere bag mærket skaber sæson efter sæson gennemførte kollektioner, der tager udgangspunkt i tidens trends, og som alle produceret i høj kvalitet og lækre materialer. Den beskrivelse matcher også fashionbrandets shorts, som du ser her. Det er tydeligt, at designerne har en god forståelse for, hvad der rører sig i modeverdenen – og hvordan de formidler det i elementer, du kan pryde dig med. Lad dig drage her.

Shorts, der passer til hver en smag

Vi har gjort os nøje umage med at præsentere et varieret udvalg af YAS shorts for dig. Hos LY Copenhagen vil vi nemlig gøre det til en sand fornøjelse at tilføje shorts til din garderobe. Du finder shorts fra både den lyse og den mørke farvepalette, højtaljede eller lavtaljede shorts, løse shorts eller tætsiddende shorts. Fælles for alle vores shorts er kvaliteten og det skarpe øje for den moderigtige detalje. Se selv!