FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris

YAS nederdele

Vis som Gitter Liste

Hos LY Copenhagen finder du et stort udvalg af forskellige nederdele fra YAS. YAS er et dansk mærke, der blev grundlagt i 2013 som en del af BESTSELLER familien. YAS har siden begyndelsen designet den ene gennemførte kollektion efter den anden, hvor tidens trends spiller hovedrollen i godt selskab med høj kvalitet og sublimt materialevalg. Og deres lækre nederdele er ingen undtagelse. Se bare her på siden.

Gennemført udvalg, der passer til enhver

Du finder her et gennemført udvalg af nederdele fra YAS. Du kan vælge en nederdel med et flot mønster for at give dit look kant. Du kan også vælge en nederdel i lækre farver, der er den perfekte følgesvend til din sommergarderobe. For at skabe et fint og romantisk udtryk kan du gå efter en af vores smukke YAS nederdele med flæser. Match nederdelen med bare ben og fine sandaler, så er du klar til den kommende sommerfest.

Et musthave i din garderobe

En nederdel er et musthave i din garderobe. Du kan bruge din nederdel i mange sammenhænge, og den redder dig ofte fra selv den værste tøjkrise. Nederdelen er nem at hoppe i om sommeren, hvor den sammen med en fin top udgør det perfekte sommeroutfit. Nederdelen er også et oplagt valg i den travle hverdag. Kombinér den med en blazer for et gennemført work-look. Mulighederne er mange. Ta’ et blik på siden, og find din nye nederdel fra YAS.