FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Sortere mærker

Vinter Must Haves

Vis som Gitter Liste

Ihgamma vest

ICHI

Den perfekte vest til overgangen mellem vinter og forår. Vesten er fra ICHI, og kommer i en lys brun farve. Den er nem at style til hverdagens looks. Vesten har brede skuldre, og kan lukkes med både lynlås og knapper foran. Vesten har to lommer.
599,95 kr.

Maja-PU

Sisters Point

Super lækker strik fra Sisters Point i den fineste blå farve.
299,95 kr.
Udsolgt

Scarf-482

Sisters Point

Lækker blødt og stort halstørklæde fra Sisters point i smukke farver.
199,95 kr.

Vintertøj til kvinder

Hvem siger, du skal vælge mellem fashion og funktionalitet? Selvom vejret bliver koldere, behøver du ikke droppe stilen, fordi der findes en masse skønne designs, der kan holde dig varm.

Hos LY Copenhagen har vi samlet vores udvalg af vintertøj til kvinder her på siden, så du let kan gøre garderoben klar til det kølige vejr med stilfuld og lun vintermode.

Eksperimentér med stilen

Uanset om du er kuldskær eller ej, er det smart at inkorporere lag i dine looks om vinteren for at sikre, at du ikke kommer til at fryse. Det smukke ved lag er, at de giver masser af muligheder for at lege med teksturer, farver og mønstre i dine looks. Hold dig derfor endelig ikke tilbage med at eksperimentere med din stil – selv når det er vinter!

Find vintertøj til kvinder hos LY Copenhagen

Når det gælder vintermode, kan du ikke gå galt i byen med LY Copenhagen! Vi har en masse smukt vintertøj til damer, så du kan holde dig varm, mens du ser chik ud. Gå på opdagelse i vores udvalg af vintertøj til kvinder her på siden, og find dine musthaves denne vinter!