FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Sortere mærker

Veste

Vis som Gitter Liste

Vagna Vest

Sisters Point

Denne vest er bare så flot. Vesten kan både bruges som en vest over et par jeans, men har altås også en god længde til at kunne bruges som en kjole. Vesten kan lukkes foran med store knapper. Derudover har den en dyb V-udskæring. Vesten kan styles på mange måder.
399,95 kr.

Ihgamma vest

ICHI

Den perfekte vest til overgangen mellem vinter og forår. Vesten er fra ICHI, og kommer i en lys brun farve. Den er nem at style til hverdagens looks. Vesten har brede skuldre, og kan lukkes med både lynlås og knapper foran. Vesten har to lommer.
599,95 kr.

Veste til kvinder

En damevest er prikken over i’et, der både luner og giver et anderledes look over alt fra bluser til kjoler. Den kan også bruges, som den er, på de varmere dage, og i det hele taget er en vest til kvinder et alsidigt item, der kan styles på mange måder i garderoben.

Bredt udvalg af smarte dameveste

Veste til damer er blandt tidens mest populære items på den danske modescene. En damevest er utroligt elegant og sikrer et mere formelt look, der passer godt til en hverdag på kontoret såvel som til fest. Den er let at style, og looket kan nemt gøres personligt ved at tilføje forskellige accessories. Vores udvalg af veste til kvinder spænder bredt, så det er bare med at gå på opdagelse og finde dine nye favoritter. Vestene fås i et væld af modeller og farver, så her skulle være noget at finde for enhver smag.

Bestil dine nye veste til kvinder her, og glæd dig til at prøve forskellige styling-muligheder af og virkelig nyde de mange gode egenskaber ved en velvalgt damevest af høj kvalitet. En vest til damer er et spændende valg, der hurtigt vil komme i brug igen og igen.