FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Sortere mærker

Strik

Vis som Gitter Liste

Briannas Sweater

Moves By Minimum

Denne strik er et musthave i din garderobe. En god tyk strik er altid et must også til sommeraftnerne. Denne strik har en lynlås ved halsen, så man kan lyne den så højt op som det ønskes. Strikken har to lommer foran.
549,95 kr.

På en kølig dag er der intet bedre end lun damestrik, der er både fashionabel og komfortabel. Er du til cardigans, strikkjoler i nogle en lækker farve? Find alt i strik til damer her, og forkæl dig selv med kvalitetsstrik, der kan bruges året rundt sæson efter sæson.

Damestrik for enhver smag

Strik til kvinder er ikke kun én ting, og det er utroligt så smukke styles, der kan skabes i strik. Det betyder også, at der, uanset hvilken type af strik til damer, du er på udkig efter, er rig mulighed for at blive masser af damestrik rigere, når du stopper her hos LY. Strik til damer er særligt oplagt til de kølige efterårs- og vinterdage, men kan bruges året rundt – og bliver det også ofte takket være det omskiftelige, danske vejr, der typisk viser sig fra sin lunefulde side. Mærk varmen brede sig, og føl dig samtidig smart klædt på i et af vores strikprodukter, der spænder over strikcardigans til strikkjoler i mange modeller.

Køb sæsonens flotteste strik til kvinder online

Invester i strik til damer i sæsonens mest eftertragtede designs. Du kan finde dine favoritter her og nemt bestille dem hjem med bare få klik, og så vil den valgte damestrik snart være på vej afsted til dig.