GRATIS FRAGT  

24-48 TIMERS LEVERING  

100 DAGES RETURRET

Blog Tøj & Mode Bolig & Indretning Skønhed & Velvære
Filters

Kategorier

Filter by:

Clear All
Min: 150,00 kr. Max: 650,00 kr.
kr.150 kr.650

SKO

Bliv rig i sko
Kan man få for mange par? Nej - det synes vi i hvert fald ikke. I skogarderoben skal der være mange forskelig modeller til enhver lejlighed. Med modesko der passer præcis til din stil og tidens trends, sætter du det perfekte look i dit outfit. Så hvis du mangler et par nye sko, så kan vi godt forstå dig.

Hos os på Lovelystyle.dk kan du klikke dig igennem vores bredt udvalg af mange forskelig former for sko. Her finder du alle de nyeste trends, lige fra højhælede stiletter til søde sandaler. Og vores udvalg fås altid i flotte farver til enhver stil. Vores udvalg er altid det smarteste indenfor sæsonens og årstidens mest trendy trends, derfor finder du alverdens must haves hos Lovelystyle.dk, som f.eks. Vans old Skool som er sommerens vigtigste sko nyhed.

Skoene du har til hverdag, skal helst være unikke, komfortable og sidde godt på dine fødder. I kategorien sneakers til damer finder du mange flotte og skønne modeller i høj kvalitet. Sko er noget alle ser, præcis på samme måde som accessories, som smykker, ure og tasker. Og Med det rigtig match med dine sko og accessories kan det virkelig løfte dit outfit til toppen.

Er du ligeså glad for dine sko som os?

Ofte har man sin favorit sko, sneakers, støvle eller sandal som man elsker højst. Men vi har altid visse sko som vi kun bruger ved specielle lejligheder, så det passer med begivenhedens tema og til ens outfit med farver. Og så når du virkelig skal svinge stængerne, så har du vel også din favorit høje hæle? Ellers så ta et kig på vores lækre udvalg af høje hæle og køb altid dem der gøre dig glad.

Tænk på, at det, du har på fødderne kan blive et statement, der fortæller andre, hvordan du er. Så sørg for at have de perfekte sorte stiletter som kan kombineres med både mønstret outfits og de klassiske look som er et hit. På samme tid er det også et sikkert valg til både arbejdsdagen og bytur med tøserne hvis du shopper vores sneakers fra Adidas eller Vans.

Husk også at passe på dine flotte sko, selvom skopleje er et stort emne at skrive om. Så er det enormt vigtigt at nævne de få ting, du kan gøre for at få dine sko til at holde flere sæsoner. Ofte er det faktisk samme koncept som med tøj - hold dem bare tørre og rene, så holder de længere. Sko af læder, specielt dem af høj kvalitet, kræver lidt mere kærlighed, her er det vigtigt at du ikke lade læderret tørre ud - Smør dem ind med et godt produkt!

Kategorien sko online på Lovelystyle.dk

Leder du efter flotte og billige sko? Hos Lovelystyle er vores kategori med sko fyldt med et bredt udvalg af mange forskelig former for sko. Her finder du alle slags moderigtige fodtøj som er sæsonens mest populær. Vi garantere dig, at du vil finde sko, der passer netop til din stil og dine fødder hos os og hvis skoene ikke passer, er det nemt at returnere.

I begyndelsen brugte vi mest sko for at beskytte vores fødder, men i dag er sko manges ”vigtigste item”! Det er fordi, der findes så utrolig mange skønne og lækre modeller at shoppe sig til i mange forskelig anledninger, som kræver at du har forskelige slags sko eller støvler. Sko behøver heller ikke at være super dyre. Her på Lovelystyle.dk er det meget nemt, bekvemt og hurtigt at shoppe sko, eftersom vi har mange underkategorier som pumps, hight heels og sandaler. Hvis du bare ved nogenlunde, hvad du leder efter, kan det være ikke være lettere at købe fede sko på nettet og oftest kan du shoppe dem billigere online.

Sko til alle årstider

Det kan hurtigt blive hårdt og varmt for kroppen hvis du render rundt i tunge støvler eller højhælede sko hele tiden. Derfor har vi også gjort det let for dig at finde flotte sneakers som stadigvæk kan gøre dit outfit flot og feminint mens de er behagelig at rende rundt i. Et andet populært valg af flade sko er sandaler. Her er vores råd til dig at finde, gode sandaler som passer til både dags og aftentimerne. Derudover så kan du naturligvis ikke undgå at have to-tre par støvler. Du kan altid finde et opdateret udvalg til årstiderne på Lovelystyle.dk. Så læn dig til tilbage og nyd det store udvalg. Vi levere dine varer senest 48 timer efter du har bestilt dem og oftest dagen efter du har bestilt. Og vi tilbyder altid fri fragt ved 399,- og 100 dages returret

Læs mere

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis antal produkter

Old Skool Black

Vans

Sommerens vigtigste nyhed fra Vans. En god og behagelig sko, med det klassisk old skool look. Vans er måske verdens mest populær sko, enten har man allerede et par slidte derhjemme eller så har man hørt/set dem før...
649,95 kr.

Checkerboard Classic Slip-on

Vans

Alle kender til Vans Slip-On. Vans er måske verdens mest populær sko, enten har man allerede et par slidte derhjemme eller så har man hørt/set dem før. Classic Slip-On er en god og behagelig sko, med det klassisk look. Sommerens vigtigste trend!
599,95 kr. 480,00 kr.

Old Skool Black/Black

Vans

Sommerens vigtigste nyhed fra Vans. En god og behagelig sko, med det klassisk old skool look. Vans er måske verdens mest populær sko, enten har man allerede et par slidte derhjemme eller så har man hørt/set dem før...
649,95 kr.

Psluca Leather Sandal Black

Pieces

Et par sandaler fra Pieces som er årets MUST! Med rå sølvfarvet detaljer både ovenpå og på siden. Der er tre sølvfarvet spænder over foden. Sandalerne har en sort høj bund og har en rund snude, som sidder godt på foden. Kvalilten...
499,95 kr.

Fur Slippers X Star

Seastar

Skønne FUR! Sandaler med navy big pels og navy farvet sål...
399,95 kr. 150,00 kr.

Fur Slippers X Star

Seastar

Skønne FUR! Sandaler med bordeauxrød pels og sort farvet sål...
374,95 kr. 150,00 kr.