FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Sortere mærker

Skjorter

Vis som Gitter Liste

Suni Shirt

Moves By Minimum

Dette print er simpelthen så fint, og passer så godt til sæsonen! Denne bluse har en almindelig pasform, og sidder løst. Blusen har en rund halsudskæring, og er med knapper hele vejen ned langs fronten. Ærmerne er helt lange, og har smockmanchetter ved håndledet.
399,95 kr.

Sofie Shirt White

A-View

Dette er den perfekte hvide oversize skjorte til basisgarderoben. Skjorten har den klassiske skjorteform, med klassisk skjortekrave og knapper ned langs fronten.
499,95 kr.

Sofie Shirt Orange

A-View

Den smukkeste klassiske korte fra A-view har fået en vildt twist, med denne lækre orange farve. Skjorten har en oversize pasform. Skjorten har en klassisk skjorte krave, med knapper ned langs fronten.
499,95 kr.

Sofie Shirt Purple

A-View

Se nu lige denne smukke skjorte der er landet fra A-View! Skjorten har det klassiske oversize look, og så har den fået den smukkeste lilla farve som bare er så god til foråret og sommeren. Denne skjorte har den klassiske skjortekrave, og med knapper hele vejen ned langs fronten.
499,95 kr.

Sofie Shirt Pink

A-View

Wow en smuk skjorte! Vi er helt vilde med denne smukke pink farve, det må være en af forårets bedste farver! Denne skjorte fra A-View har det klassiske oversize look, med en klassisk skjortekrave og knapper hele vejen ned langs fronten. Skjorten er en smule længere bagpå.
499,95 kr.

Sofie Shirt Green

A-View

Se lige denne smukke skjorte fra A-View, og så denne skønne grønne farve, den kan man ikke få nok af. Skjorten er god oversize, og har længere længde bagpå. Skjorten har den klassiske skjortekrave og knapper hele vejen ned langs fronten.
499,95 kr.

Ella Shirt Powder Blue

Sisters Point

Wow en smuk skjorte der lige er landet! Skjorten passer jo perfekt til sommer. Denne skjorte fra Sisters Point har den klassiske skjortekrave med knapper ned langs fronten. Skjorten har 3/4 ærmer, som også har en puf-effekt der altså bare giver skjorten den fineste detalje. Skjorten krymper 2-5% efter vask.
299,95 kr.

Carta Shirt

Moves By Minimum

Vi elsker farver, og vi elsker virkelig denne skjorte. Skjorten har det klassiske look, men er piftet op med den smukke pink farve. Skjorten har en løs pasform og falder flot. Skjorten har den klassiske lukning og krave, med lange ærmer.
499,95 kr.

Cienna Shirt

Moves By Minimum

Den fineste bluse fra Moves by Minimum. Blusen har de sødeste små blomster på i farverne blå, gul og grøn. Denne bluse har lange ærmer og en fin v-udskæring. Blusen kan matches med enten bukserne der passer til eller en underdel af eget valg.
549,95 kr.

Hos LY Copenhagen finder du et varieret sortiment af skjorter til kvinder. Vi har gjort det nemt for dig at finde en ny favorit til garderoben. Når du har et par skjorter ved hånden, er det let at sammensætte et nyt outfit alt efter anledning og humør. Vi har skjorter, der er perfekte med et par jeans for et afslappet udtryk til hverdagen, og vi har bluser, der går hånd i hånd med en nederdel og en aften i byen.