FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris

Pieces badedragte

Vis som Gitter Liste

PIECES blev grundlagt i 2003 som en del af den succesfulde BESTSELLER familien – og man må sige, at PIECES har vist sig at være endnu en genistreg fra den jyske modegigant. PIECES har en simpel mission om at fejre alle kvinder verden over. Det skal være nemt for alle at eje og lege med mode, så du altid føler dig glad, og stråler om kap med solen.

Hos LY Copenhagen elsker vi PIECES, og hvordan mærket formår at skabe legende og feminine kollektioner, hvor der ikke er sparet på farver, mønstre og detaljer. Her på siden præsenterer vi PIECES-badedragter for dig. Og man kan roligt sige, at sprudlende farver og smukke mønstre også her spiller en vigtig rolle. Er du på udkig efter en badedragt, der er noget ganske særligt, er en badedragt fra PIECES det rigtige valg.

Køb din nye badedragt fra PIECES hos LY Copenhagen

Badetøj fra PIECES er ikke bare badetøj. Tvært imod. Det er tydeligt, at badetøjet er designet med omhyggelige tanker for både krop og velvære. En PIECES badedragt sidder utrolig godt, og får dig til at føle dig godt tilpas. Badedragten er designet i forskellige trendy designs og selvfølgelig med en moderigtig farvepalette ved hånden. Se vores lækre badedragter fra PIECES her på siden, og glæd dig til varme sommerdage og kølende badeture.