FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.

Databehandling

 

Læs mere om psondatapolitik i nedstående tekst. 

Når du shopper hos LY Copenhagen indhenter vi den nødvendige persondata som betegnes som 'almindelige oplysninger', og falder derfor ikke under kategorien 'følsomme oplysninger'. Hos LY overholder vi altid lovbestemmelser, som gælder indsamling + behandling og anvendelse af din persondata. Din data vil kun blive opbevaret så længe vi har en juridisk forpligtelse til, eller så længe den er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger

Når du er kunde hos os, og lægger en ordre. Har vi brug for at indsamle en række informationer (persondata). For at vi kan fuldføre din ordre og tilbyde dig vores services. De oplysninger vi indhenter vil være føglende: navn, e-mail, post nummer, leverings adresse, telefonnummer, ip-adresse og betalings oplysninger

Vi indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger hjemmesiden
- Gennemfører et køb af vores produkter
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Sender os spørgsmål, reklamation eller feedback 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi, så vi kan sende din bestilling til den rigtig leveringsadresse, holde dig opdateret med din ordre og kontakte dig, hvis der skulle opstå et behov/misforståelse i forhold til din ordre.

Når du betaler indsamler vi dit navn, dine kortdata og ip-adresse. Disse oplysninger skal bruges i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingafvikling og opfyldelse af den indgående aftale.

Hvis du har under registeringsprocessen eller på vores hjemmeside givet os samtykke, bruger vi din e-mail til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og framelde dig nyhedsbrevet. Alle vores nyhedsbreve vil altid indeholde et afmeldings link. Når behandling af din persondata er baseret på dit samtykke, har du altid ret til at tilbagekalde dit samtykke.

Andre modtagere af personoplysninger

Hos LY Copenhagen vil vi aldrig sælge dine persondata til en tredjepart. Når du har bestilt en ordre til levering vil dit navn, adresse, telefonnummer og email blive udleveret til vores fragt firma.

Vores betalingssystem er igennem Quickpay som håndtere alt hvad der angår betaling på en sikker og ansvarlig måde.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev eller ved udfyldelse af din email på hjemmesiden, har vi taget bug af SendinBlue som håndtere vores email lister.

Vi har altid indgået en databehandleraftale med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende rehler om beskyttelse af dine personoplysninger

Dine Rettigheder

Vores største fokus er, at alle vores kunder får en tryg, bekvem, nem og bedste oplevelse ved at handle hos os. I den forbindelse har du selvfølelig nogen rettigheder til os. 

  • Du har retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Du har retten til at få dine personoplysninger slettet/ændret til enhver tid.
  • Du har retten til at tilbagekalde dit samtykke, som du har givet os.

De sidste 2 punkter, kan du gøre ved at logge ind på din side. Vi vil selvfølelig altid være behjælpelig, hvis du har brug for en hjælpende hånd.

Når vi eller du sletter dine personoplysninger fra vores hjemmeside, kan der opstå en udfordring med vores tilhørende kopier fra vores arkivserver, og det er ikke 100 % sikkert, at dine oplysninger bliver fjernet fra vores backup systemer straks.

Du har selvfølelig ret til at klage til datatilsynet, hvis du mener, at dine persondate ikke bliver behandlet i overensstemmelse med denne politik.
(https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet)

Sikkerhed

Hos LY Copenhagen, har vi truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrig behandles i strid med lovgivning.

Du kan stole 100 % på at vi gemmer, dine personoplysninger på den sikreste måde.

Ændringer i politikken

Hvis vi foretager ændringer i denne politik for beskyttelse og behandling af personoplysninger, vil vi offentliggøre den reviderede udgave her med en opdateret revisionsdato. Vi opfordrer dig til at gennemgå politikken regelmæssigt. Hvis der foretages større ændringer, der væsentligt ændrer vores politik, kan vi også give dig besked på andre måder, såsom via e-mail.

Den dataansvalige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på LYCOPENHAGEN.DK er LY Copenhagen Aps, Agtoftsvej 9F 6400 Sønderborg, CVR - 38753282 

Hvis du ønsker at kontakte os.

Hvis du har nogle spørgsmål ang. Dine personlige oplysninger eller andet, kan du altid kontakte os på kunderservice@lycopenhagen.dk 

Sidst ændret: 10.05.2021