GRATIS FRAGT  

24-48 TIMERS LEVERING  

100 DAGES RETURRET

Blog Tøj & Mode Bolig & Indretning Skønhed & Velvære

Ombytning

Ombytning

Hos Lycopenhagen.dk kan du ombytte gratis, hvis du er medlem af vores LUKSUS KUNDEKLUB hvilket betyder, at du kan sende din vare gratis retur til os, hvis den er for lille eller for stor - og så sender vi den korrekte størrelse til dig uden ekstra omkostninger. Den eneste omkostning du selv står for, hvis du ikke er medlem af vores LUKSUS KUNDEKLUB er når du sender pakken retur til os.

Kontakt os på kundeservice@lycopenhagen.dk for yderligere vejledning.

Sådan ombytter du

Husk at du skal sende den ombyttet vare i original emballage. 

Når vi modtager pakken, sender vi den ønskede, ombyttede vare til dig uden ekstraomkostninger.

Du betaler selv for en forsikret returlabel, hvis du ikke er medlem af vores LUKSUS KUNDEKLUB. Vi har sørget for, at du kan oplyse hvilken størrelse, varen skal ombyttes til på en returseddel, der ligger i din modtagende pakke. Som du bedes udfylde og returnere med. 

Det er også muligt at ombytte fysisk. Lav en aftale med os på kundeservice@lycopenhagen.dk, hvor du skriver ordrenummer, hvad du ønsker at få ombyttet til, og hvornår du har muligheden for at komme forbi, så finder vi helt sikkert en løsning.

KØB RETURLABEL HER

Vores returlabel bliver sendt med GLS til 36 kr.
Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores kontor, hvis du vælger den leveringsmetode.

Ombytning af julegaver

Køb dine julegaver med fordele hos LY Copenhagen. 
Vælger du at købe dine julegaver efter d. 8 oktober, kan du ombytte dem frem til d. 8 januar. Det vil sige, at modtageren kan sende produktet tilbage til os, hvis de ønsker en anden størrelse, en anden style eller eventuelt et gavekort.

Der er naturligvis også 100 dages fortrydelsesret på dit køb fra den dato, du modtager det. Husk at meddele os om din fortrydelsesret på kundeservice@lycopenhagen.dk.