FRI FRAGT OVER 299,-  

ALTID GRATIS RETUR  

HURTIG LEVERING

Du har ingen varer i din kurv.

Om LY

Billede af holdet bag LY Copenhagen

Tryg & bekvem e-handel shopping

LY Copenhagen startede som en webshop i 2016 og har siden åbnet en fysisk butik i Sønderborg. LY Copenhagen sælger modetøj til modebeviste kvinder/piger og har en kæmpe passion for altid at kunne inspirere med de smukkeste og mest trendy produkter til vores dejlige kunder. Udover vores enorme interesse i modeverdenen og dens aktivitet, er vi også meget fokuseret på at give den bedste kundeoplevelse til alle. Det er vigtigt for os, at I kan mærke, at der hos LY sidder nogen bag skærmen, som vil gøre alt for at give jer den bedste service.


Vores mål er altid at tilbyde de nyeste trends på markedet til den skarpeste pris. Vi udvider hele tiden med nye brands og holder dagligt øje med de nyeste tendenser i modeverdenen. Uanset din stil, kan du shoppe dine favoritter hos os og udtrykke din bedste side. Lige nu forhandler vi mærker som Y.A.S, Moss Copenhagen, Jacqulinde De Yong, Pico, Bianco, IA-Sportwear og LuLo. Og der vil i løbet af 2019 komme endnu flere lækre brands til jer.


Vi elsker at lytte til vores kunder og vil gøre alt det, som i efterspørger. Derfor skal I ikke tøve med at sende en mail til: Kundeservice@lycopenhagen.dk, hvis I mener, at vi kan gøre noget bedre, så I får den bedste shopping-oplevelse. VI ved nemlig godt, at når man køber tøj fra nettet, så kan det være svært at vide, hvordan tøjet fornemmes og sidder på ens krop. Derfor sigter vi efter at indsætte personlige videoer af alle produkter, så I kan få den bedste fornemmelse af produkterne, før I bestiller dem hjem. Derfor har vi også gjort det nemt for jer at ombytte og returnere jeres pakke ved at sende en personlig returlabel sammen med din ordre, som bare skal klisters på pakken, når den skal retur. Vi kender selv følesen af træls og besværlig ombytning, og derfor har vi sørget for at det er gratis og super let hos LY.


Kort historie om etableringen af LY

For at gøre historien kort og overskuelig at læse, vil vi prøve at beskrive vores etablering her. HUSK at I altid kan skrive direkte til Adam, som er stifter af virksomheden, for uddybende spørgsmål på: Adam@lycopenhagen.dk.


LY startede tilbage i 2016. Dog hed virksomheden dengang Lovelystyle og blev drevet alene af Adam i sit hjem. Adam startede webshoppen med dropshipping koncept i starten pga. økonomi og alting skulle hænge sammen. Tøjbranchen er enorm hård at etablere sig i, og man får ikke bare lov til at indkøbe brands uden at kunne stille rigtig mange garantier. Ligeledes skal historik, data, kunder og rigtig meget administration først etableres og gøres stabil, før man kan forhandle brands, som vi gør den dag i dag. I 2017 ledte Adam efter en partner til virksomheden. Forventningerne var høje til den kommende partner, da forretningsplanen bygger på rigtig mange ambitioner fra Adams side. Her kom partneren Andreas til. Andreas stammer fra Fyn og flyttede efterfølgende til Als, hvor LY er etableret. Han kom med enormt stærke kompetencer til LY inden for udvikling, programmering, vedligeholdelse og mange flere kompetencer, som kun få besidder i Danmark inden for IT/Software.


Vi gik i gang med planen om at etablere en helt ny platform og havde nu økonimen til at indkøbe det første rigtig brand, som blev Jacqulinde De Yong. Det var vi super glade for, fordi de første kampe altid er de hårdeste. Efter rigtig mange arbejdstimer i 2017 lykkedes det for os stille og roligt at få kunder i hus, og alting begyndte at løbe rundt. Enhver som har prøvet at være selvstændig ved hvor hårdt, det kan være. Man ofrer både privatliv, privatøkonomi og arbejder gratis i mange år og det er rigtig hårdt. Det kan man kun gøre, hvis man virkelig elsker sit arbejde, og det gør vi!


1. marts 2018 valgte vi at ændre navnet fra Lovelystyle til LY Copenhagen, og det var en rigtig svær beslutning. Navn/branding er svært at tage den endelige beslutning om, og især med vores ambitioner for at få adgang til at kunne drive forretning i hele verdenen. Det føler vi, at vi kan med navnet LY Copenhagen. Igen valgte vi at forny vores platform, så vores kunder kunne få en endnu bedre shopping-oplevelse. Alt, som vi laver, er udviklet fra bunden. Det betyder, at der bruges rigtig mange timer på at opbygge den bedste kvalitet til jer.


I 2018 blev der for alvor sat tempo på, og vi fik flere kunder end vi havde turde at håbe på. Udover flere kunder, fik vi også mange spænende nye samarbejdspartnere. Christina Spek, som altid hjalp os igennem photoshoots og det grafiske arbejde, blev ansat i 2018. Det var en rigtig stor glæde for os at kunne tilbyde Christina et arbejde og berige virksomheden med hendes kompetencer. Christina er nemlig rigtig dygtig til SoMe, grafisk arbejde og indkøb.


I takt med tempoet steg i 2018 med flere kunder og store vareindkøb, blev vi også nødt til at flytte fire gange i løbet af 2018 hos vores lokale iværksætterservice, som til sidst valgte at bygge et større lager og kontorbygning til os i deres store hal. Der var nemlig ikke nok plads til os og vores varelager på de almindelig lejemål hos Sønderborg iværksætterservice.


Efter mange overvejelser i 2018, valgte vi at flytte ud fra Sønderborg iværksætterservice og åbne butik den 1. marts 2019 i Sønderborg. Der var rigtig mange tanker på daværende tidspunkt i forhold til virksomhedens vækst og de ambitioner, som vi har for virksomheden. Vi havde nemlig i november og december igen udfordringer med pladsen hos den lokale iværksætterservice og endte derfor med at leje et større lejemål til både plads til webshop, kontor og butik. Butikken ligger på Perlegade 21. Hvis man kommer fra Sønderborg som os, så ved man også, at det er en af byens bedste beliggenheder.


Vi greb muligheden og drømmen blev en realitet.


I dag er vi 7 ansatte, og har flere tusind kunder om måneden. Vi øger volumen på brands/udvalget månedligt, og vores sidste store ting i 2019 er at lancere vores APP. Appen bliver lanceret 1. september 2019, og kommer til at give jer den bedste shopping oplevelse med personlig service, og hurtig levering.


I 2020 er målet at åbne endnu en butik og lancere vores e-handel i yderligere 2 lande. I 2020 vil der også komme et helt nyt koncept til LY, som gør os unikke og forhåbentlig vil gøre jer glade og endnu mere tilfredse. Den hemmelighed holder vi på lidt endnu, men det skal I glæde jer meget til.


HUSK du kan læse mere om os alle her: Bag om


De bedste hilsner Adam, Andreas og Christina.