FRI FRAGT OVER 299,-  

24-48 TIMERS LEVERING  

30 DAGES RETURRET

Du har ingen varer i din kurv.

Om LY

LYCopenahgen.dk, er en webshop der har samlet alle de nyeste tendenser af lækkert modetøj til kvinder/piger. Vi vil altid være opdateret med den nyeste mode og oftest på forkanten af, at skabe de flotteste outfits. Hertil vil LYCopenhagen.dk, levere den bedste kundeoplevelse og danne et tættere bånd til alle vores kunder.

LY Copenhagen er en tryg e-handel shop, der sælger tøj til kvinder samt piger. Vores mål er altid at tilbyde de nyeste trends på markedet, samt den skarpeste pris. Vi udvider hele tiden med nye brands, så der er noget for enhver smag. Uanset stiltype. Vi ved nemlig, at dit look er dit visitkort i verdenen, med en unik stil fra LY Copenhagen, kan du udtrykke din personlighed og fremhæve dine bedste sider. Lige nu har vi mærker som: Jacqueline de Yong fra, Vans, Pico, Adidas, LY Copenhagen Design, som er vores eget unikke brand. Hertil vil der i løbet af 2018 komme 4 nye brands til, som er årstidens MUST-HAVE.

Vi ved også godt, at når man køber tøj fra nettet. Kan det være meget svært at vide, hvordan tøjet fornemmes og stemmer til ens krop. Derfor ønsker vi at hjælpe med det problem, og tilbyde alle vores kunder FRI FRAGT. Hertil får du selvfølelig også gratis retur hvis du er oprettet i vores LUKSUS KUNDEKLUBOpret dig lige her…

Fordi vi ved, at det kan være meget svært at vurdere tøjet online, så bestræber vi os selvfølelig i, at bruge så almindelig, levende og ikke redigeret modeller og blogger, til vores produktbilleder samt videoer. Så du kan få en fornemmelse at tøjets pasform. Vi har selvfølelig altid en uddybende beskrivelse af tøjet i detaljer, under produktbeskrivelsen. Hvis du vil læse mere om vores styles, så tryk på følgende link: Mere end tusind forskelig styles…

LY COPENHAGENS FREMTID & VÆKST

Indtil videre har Lycopenhagen.dk, været en kæmpe succes at drive. Teamet bag Lycopenhagen.dk, har været i modebranchen i næsten 10 år, og har siden slutning af 2015 arbejdet på at opbygge den mest stabile, tryg og veltillavet webshop til jer. Hertil også realiter funktioner som beriger vores kunder med fordele, som INGEN andre webshops har.

Det har på ingen måder været en let kamp, at etablere sig på dette marked, selvom vi har det bedste netværk og team. Det har kostet enorm mange arbejdstimer og lange nætter, at få dette op at køre.

Med alt det hårde arbejde i flere år, har det lykkes os, at opbygge vores shop/brand anerkendt og skabt et stærkt, trygt og bekvemt bånd mellem vores kunder og os. Derfor håber vi også at du vil prøve at handle hos os, så du mærke at her findes der nogen bag skærmen. Udover vores danske marked, har vi også kunder i Sverige og Norge.

Vi forventer ligeså vel at etablere os ligeså anerkendt i Sverige og Norge i den kommende tid. Mens vores ambitioner også kigger mod Tyskland, Holland, Schweiz indenfor 5 år. Vi glæder os i hvert fald til at dele alle de fede oplevelser med jer i fremtiden, og hvis i er interesseret, kan i også støtte os ved at følge os på Facebook, Instagram og Snapchat: LYcopenhagen. Hvis du har lyst til at læse lidt mere om holdet bag LYCopenhagen.dk, så kan du klikke her… og møde os.

GOD SHOPPING!

  about LY Copenhagen