FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Sortere mærker

Nederdele & Shorts

Vis som Gitter Liste

Ninna Shorts Nude

Liberté

Disse shorts fra Liberté er super gode altid at have i garderoben! De er altid gode at have under sommerkjolen eller en fin nederdel da de er nude og ikke kan ses igennem et lyst stykke tøj. Disse shorts har en super god kvalitet, hvor der også er godt med stræk i.
99,95 kr.

Ninna Shorts White

Liberté

Disse Shorts fra Liberté er must i sommergarderoben, de er super gode at have under en kjole eller nederdel. Shortsene har en super god kvalitet, hvor der også er godt med stræk i.
99,95 kr.

Mangler du nederdele og shorts til garderoben, er du kommet til det rette sted. Hos LY tilbyder vi massevis af lækre nederdele og shorts til kvinder, der er perfekte til sommeren, men også resten af året med strømpebukser eller leggins under. Find dine favoritter blandt vores nederdele og dameshorts her, og bestil i dag.

Dameshorts og nederdele med mange muligheder for styling

Det er skønt med bare ben i sommervarmen, men faktisk kan såvel nederdele som shorts til kvinder også sagtens bruges i årets koldere måneder. Det gør dem virkelig alsidige, og de kan let styles med alt fra toppe og t-shirts til bluser og skjorter alt efter årstid og anledning. Vælg blandt nederdele og shorts i både lange og korte modeller og i alverdens skønne farver. Style dem til såvel hverdag som fest, og oplev de utallige muligheder, som et par velvalgte dameshorts eller en nederdel giver dig, når det rette outfit skal findes.

Hos LY udvælger vi sæsonens bedste styles til dig, der gerne vil være både fashionabelt og komfortabelt klædt på én og samme tid. Vi har fingeren på pulsen i forhold til tidens trends og håber, at du vil blive inspireret til dit næste køb her i vores sortiment af de flotteste nederdele og shorts til kvinder.