FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.

Om LY

Handle trygt og bekvemt hos LY COPENHAGEN.

 

LY COPENHAGEN startede som en webshop i 2016, og har siden åbnet fysiske butikker i Sønderborg og Odense. Vi er altid opdateret med de seneste tendenser, og vi udvider hele tiden med nye brands. Det betyder at du altid kan finde dine favoritter, i vores modeunivers. Mode og gode kundeoplevelser er vores største passion, og vores filosofi er ganske enkel, at behandle alle som vi selv vil behandles.

I dag sælger LY COPENHAGEN modetøj til modebevidste kvinder/piger, og vi har en kæmpe interesse for altid at kunne inspirere, med de smukkeste og mest trendy produkter til vores kunder. Udover vores enorme interesse i modeverdenen og den aktivitet, er vi også meget fokuseret på at give den bedste kundeoplevelse til alle. For os er det vigtigt, at i hos LY kan mærke, at der bliver gået den ekstra meter for jer. Kundeoplevelsen skal ikke kun mærkes i vores fysiske butikker, men også at i kan mærke den gode kundeoplevelse bag skærmen på webshoppen og på vores sociale medier. Vi hos Team LY gør alt, for at give jer den bedste service.

Vores mål er, at vi altid kan tilbyde de nyeste trends på markedet, til den skarpeste pris. Vi udvider hele tiden nye brands og holder dagligt øje med de nyeste tendenser i modeverdenen. Uanset din stil, kan du shoppe dine favoritter hos os, og udtrykke din bedste side. Lige nu forhandler vi mærker som Liberté, Boii Studios, Love & Divine, Sistie, BYIC, Y.A.S, JANCQUELINE DE YONG, MOSS COPENHAGEN, PIECES, SISTERS POINT, ICHI, OBJECT og PICO.

LY Copenhagen tilbyder også kvalitet kaffe, i de hyggeligste omgivelser i butikken, præget af trends og bæredygtighed. Her kan du købe økologisk kvalitet kaffe og smoothies. Der vil også være mulighed for at tage en shoppepause, hvor du og din veninde kan hygge med en omgang spil. Du kan også booke en pigeaften for dig og dine veninder, hvor vi forkæler jer.

Vi elsker at lytte til vores kunder, så synes i at der er noget vi kan gøre bedre, så tøv ikke med at sende en mail til: Kundeservice@lycopenhagen.dk. Så sørger vi for at i får den bedste shopping oplevelse. Når i handler på webshoppen kan det godt være lidt svært med at fornemme tøjets pasform. Derfor sigter vi efter at indsætte personlige videoer af alle produkterne, og gøre det nemmere for jer. Vi har også gjort det nemt for jer at returnere jeres pakker, da vi ved, at det kan være træls med forskellige returmetoder. Vi sender en personlig returlabel sammen med ordren og den skal bare klistres på pakken, hvis den skal retur igen. Det er 100% gratis og super nemt at ombytte hos LY COPENHAGEN.

Har du lyst til at læse lidt mere omkring etablereting af LY?
Tryk på linket her.

  about LY Copenhagen