FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser

LY Collection

Vis som Gitter Liste

LY Eva Jeans Light Blue

LY Collection

Enorm trendy jeans fra LY Collection. Jeans i den lyse blå, som virkelig er flot. Pasformen på bukserne er højtaljet, og er en af vores mest populære pasformer. Bukserne sidder perfekt, og den lyse farve skaber et unikt look. Jeans fra LY Collection er med elastan, så du får den bedste oplevelse i et par jeans. Vi lover tilfredshedsgaranti, det vil sige at du gratis kan sende dem retur igen.
229,95 kr.

LY Eva Jeans Dark Blue

LY Collection

De perfekte Jeans fra LY Collection. Populære højtaljede jeans, i den mest trendy mørke blå farve fra LY. Blå jeans er tæt på uundværlige, da de kan bruges til enhver lejlighed. Vi lover tilfredshedsgaranti, det vil sige at du gratis kan sende dem retur igen, hvis de ikke lever op til forventningerne.
229,95 kr.

LY Eva Jeans Dark Grey

LY Collection

Komfortabel Jeans fra LY Collection, i den perfekte mørke grå farve. Bukserne er en af vores top favoritter, og populære modeller. Pasformen er højtaljet og kan bruges til enhver lejlighed. Jeans fra LY Collection er must-haves, og derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Det vil sige at du gratis kan returnere dem igen, hvis de ikke lever op til forventningerne.
229,95 kr.

LY Collection er vores egen kollektion af fashionabelt modetøj i designs, som vi selv elsker at gå i. Vores LY-tøj har fokus på gode materialer, en suveræn pasform samt selvfølgelig på tidens trends, så du kan føre dig frem i komfortable outfits, der virkelig får dig til at stråle. Oplev det aktuelle udvalg fra LY Collection her, og køb det smarte LY-tøj online i dag.

En kollektion fyldt med must-haves

Vi er utroligt stolte af at præsentere LY Collection, der byder på masser af spændende styles, som kan bruges i kombination med hinanden eller sammen med lækkert modetøj fra andre af tidens populære brands. Kvaliteten er i top, og det samme er komforten, så du kan nyde at føle dig godt klædt på til hver en anledning.

Lad dig inspirere af LY Collection, og gør dit næste køb af LY-tøj her, hvor den ene smarte style efter den anden ligger og venter på dig. Vi tør godt at garantere, at LY Collection er et brand, der overrasker positivt, og vi håber, at du vil vende tilbage til LY-tøj igen og igen, når der skal shoppes nyt til klædeskabet. Kan du lide, hvad du ser? Så bestil dine favoritter nu, og glæd dig til at modtage dem inden længe.