FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere størrelser
Sortere mærker

2 stk. 400 kr.

Vis som Gitter Liste

LY Eva Jeans Light Blue

LY Collection

Enorm trendy jeans fra LY Collection. Jeans i den lyse blå, som virkelig er flot. Pasformen på bukserne er højtaljet, og er en af vores mest populære pasformer. Bukserne sidder perfekt, og den lyse farve skaber et unikt look. Jeans fra LY Collection er med elastan, så du får den bedste oplevelse i et par jeans. Vi lover tilfredshedsgaranti, det vil sige at du gratis kan sende dem retur igen.
229,95 kr.

LY Eva Jeans Dark Blue

LY Collection

De perfekte Jeans fra LY Collection. Populære højtaljede jeans, i den mest trendy mørke blå farve fra LY. Blå jeans er tæt på uundværlige, da de kan bruges til enhver lejlighed. Vi lover tilfredshedsgaranti, det vil sige at du gratis kan sende dem retur igen, hvis de ikke lever op til forventningerne.
229,95 kr.

LY Eva Jeans Dark Grey

LY Collection

Komfortabel Jeans fra LY Collection, i den perfekte mørke grå farve. Bukserne er en af vores top favoritter, og populære modeller. Pasformen er højtaljet og kan bruges til enhver lejlighed. Jeans fra LY Collection er must-haves, og derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Det vil sige at du gratis kan returnere dem igen, hvis de ikke lever op til forventningerne.
229,95 kr.

Andre rabatter virker ikke med denne rabat.