FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser

Love & Divine

Vis som Gitter Liste

Love763 bukser

Love & Divine

Denne farve er jo for fed! Disse bukser fra Love&Divine er nogle af vores favoritter. De har bredde ben, og en almindelig pasform. Bukserne er super fede og virkelig behagelige, derudover har de et så cool print. Bukserne har en tone-i-tone striber, med høj elastiktajle. Bukserne kan både styles til hverdag eller fin brug. De kan også styles med den matchende skjortekjole.
599,95 kr.

Love & Divine er et nyere fashionbrand, der med sine få år i modeindustrien, har taget pusten fra mange modeelskere. Love & Divine udspringer fra et ønske om at skabe feminine og stilede styles til kvinder, hvor smukke print dominerer. Små detaljer, lækre kvaliteter og personlighed beskriver godt de gennemførte kollektioner, som Love & Divine designer. Her på siden ser du vores udvalg af Love & Divine tøj. Du finder små darlings, nye favoritter, minimalistiske basics og moderigtige styles, der er klar til at flytte ind i din garderobe.

Love & Divine-tøj

Hvis du endnu ikke har et stykke tøj fra Love & Divine i din garderobe, anbefaler vi dig, at du tager et kig på siden her, og lader dig drage af de fine styles. Det bliver med garanti svært for dig at vælge. Love & Divine har blikket rettet mod de nyeste trends og tendenser med et skandinavisk touch, hvilket gør hvert et item fra mærket til et stilstikkert og moderigtigt valg.

Se vores nyheder fra Love & Divine

Hos LY Copenhagen holder vi altid øje med Love & Divine, og vi nyder at købe ind hos de dygtige designere. Du kan derfor altid være sikker på, at du finder de bedste nyheder fra Love & Divine på siden her. Du finder med garanti en ny favorit eller to.