FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser

Liberté

Vis som Gitter Liste

Dana Dress

Liberté

Se lige denne fine kjole, den er da for sød! Kjolen har det smukkeste grønne og pink tern. Denne kjole har en v-udskæring ved halsen, hvor der også er små flæsedetaljer. Kjolen har lange ærmer, og kan lukkes med knapper ved håndleddet.
599,95 kr.

Karen Quilt Jacket

Liberté

Denne termojakke fra Liberté har da et for cool design! Denne jakke har de fineste knapper ned langs fronten. Ved kraven er der den fineste flæse. Jakken har lange ærmer, og har en enkelt knap ved hvert håndled. Derudover har jakken også en lomme i hver side, inklusiv en lomme på det ene bryst.
699,95 kr.

Ninna Top White

Liberté

En hvid basic top kan man altid bruge, denne fine sag fra Liberté har den blødeste kvalitet og kan bruges på mange måder. Toppen har en dyb og rund halsudskæring, og har tynde stropper.
129,95 kr.

Ninna Hipster Black

Liberté

De fineste hipsters fra Liberté, de har en super god kvalitet og har meget stræk i.
99,95 kr.

Ninna Hipster Nude

Liberté

Se lige de fineste hipsters der er landet fra Liberté, de passer lige i basis garderoben. Disse hipsters har en super blød kvalitet og har godt med stræk i.
99,95 kr.

Ninna Hipster White

Liberté

Disse hipsters fra Liberté er de perfekt til basic garderoben, de har nemlig den blødeste kvalitet og så er der masser af stræk i.
99,95 kr.

Ninna Top Nude

Liberté

En god basis top kan man aldrig få for mange af, denne fine top fra Liberté har den blødeste kvalitet. Toppen har en dyb rund halsudskæring og tynde stropper. Toppen kan bruges på mange måder, enten kan den styles for sig selv eller under en skjorte eller anden bluse.
129,95 kr.

Ninna Top Black

Liberté

En fin simpel top, som altid er god at have i garderoben. Toppen har en dyb rund halsudskæring og tynde stropper. Toppen har den blødeste kvalitet.
129,95 kr.

Ninna Slip Dress Nude

Liberté

Denne basic kjole fra Liberté, er et must I basis garderoben. Man kan altid bruge denne fine slip dress under andre kjoler eller en tunika. Kjolen sidder helt tæt og har en virkelig god kvalitet, derudover er der godt med stræk i.
149,95 kr.

Ninna Slip Dress White

Liberté

Denne slip kjole fra Liberté er det perfekte style til din garderobe. Kjolen kan styles for sig selv, eller have under en anden kjole eller en tunika. Kjolen har en super blød og god kvalitet, med godt med stræk i.
149,95 kr.

Ninna Slip Dress Black

Liberté

Denne kjole fra Liberté er en super god style at have i sin basis garderobe. Sådan en fin slip dress er kan bruges for sig selv, eller under en tunika. Kjolen har en lækker kvalitet og har godt med stræk. Denne kjole sidder helt tæt.
149,95 kr.

Ninna Shorts Nude

Liberté

Disse shorts fra Liberté er super gode altid at have i garderoben! De er altid gode at have under sommerkjolen eller en fin nederdel da de er nude og ikke kan ses igennem et lyst stykke tøj. Disse shorts har en super god kvalitet, hvor der også er godt med stræk i.
99,95 kr.

Ninna Shorts White

Liberté

Disse Shorts fra Liberté er must i sommergarderoben, de er super gode at have under en kjole eller nederdel. Shortsene har en super god kvalitet, hvor der også er godt med stræk i.
99,95 kr.

Ninna Bra Black

Liberté

Denne super fine BH fra Liberté har en super god kvalitet, hvor der er godt med stræk i. BH'en er super simpel og er et must i basis garderoben.
99,95 kr.

Ninna Bra Nude

Liberté

En lækker basis style som er et musthave i garderoben. Denne BH fra Liberté er super lækker at have under ethvert outfit. BH'en har en god og blød kvalitet, hvor der er godt med stræk i.
99,95 kr.

Ninna Bra White

Liberté

En fin BH fra Liberté, som er et must i din garderobe da denne fine BH er god at have under ethvert outfit. Den har en lækker kvalitet, med masser af stræk.
99,95 kr.