FRI FRAGT OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

Hurtig levering 

FRI FRAGT OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

Hurtig levering 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Filter by manufacturer

Kjoler

Vis som Gitter Liste

Yasviola SS Dress

Y.A.S

Smukkeste sommerkjole fra vores favorit brand Y.A.S. Kjolen er a-formet med lækre flæsedetaljer, og de sødeste farver. Kjolens halsudskæring er med bred smockdetalje, som gøre kjolen mere unik, med det skønneste blomsterprint i gul og lyserød. Kjolen er med korte ærmer samt jaquardvævet stof og underkjole.
699,95 kr.

Dree Midi Dress

Moves By Minimum

Flotteste kjole i let struktureret materiale fra Moves By Minimum. Kjolen har det smukkeste design med dens elegante striber samt ballonærmer med elastik. Must have til sommerens nyeste trends.
649,95 kr.

Yasyri 2/4 Dress

Y.A.S

Smuk kjole i det smukkeste check mønster fra Y.A.S. med lommer i begge sider. Kjolen er en af vores top favoritter med dens v-udskæring, både foran og bagpå og med elastik i ærmerne. Sødeste sommerkjole som kan styles til hverdag og fest.
449,95 kr.

Mava Dress

Sisters point

Smuk kjole med de sødeste knapper fra Sisters Point. Kjolen har en almindelig pasform med v-hals, samt en let kvalitet med elastan.
499,95 kr.

Mallas Dress

Moves By Minimum

Skønneste kjole i smuk lavendel lilla fra Moves By Minimum. Kjolen er detaljeret med slå-om der bindes i siden og skaber en smuk feminin v-udskæring. Den er designet med små diskrete striber og peplum i bunden. Kjolen er virkelig unik og ærmerne afsluttes med elastik ved håndleddet og er perfekt at style til fest og samtidig super cool til hverdag med et par jeans under.
499,95 kr.

Yastrio LS Midi Shirt Dress

Y.A.S

Fin skjortekjole fra Y.A.S. i den skønneste lyseblå farve. Kjolen har draperinger over bryst og ryg, med klassisk skjortekrave. Kjolens pasform er en løs model, med lange ærmer med løs elastikkant. Kjolen er gennemknappet.
499,95 kr.

Yassufilla LS Dress

Y.A.S

Smuk rosa farvet kjole i zebra print fra Y.A.S. Kjolen er med knapper øverst fortil, og har en populære v-udskæring samt lange ærmer med bred manchette kant, med stofknapper. Virkelig en skøn kjole der kan styles til hverdagen og fest.
499,95 kr.

Yassirelia LS Dress

Y.A.S

Fin kjole fra Y.A.S. i blomstermønster med rosa nuancer, vi er helt forelsket med det i hvertfald! Kjolen har en almindelig pasform, og er mellemlang i et løst siddende model med knapper foran og nede til livet, der gøre kjolen ammevenlig. Den har en tydelig syning i livet, der giver den en sød to-delt-effekt. Kjolen kan styles med jeans under, eller med en strik udover og et par cool sneaks eller grov støvle.
449,95 kr.