FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Sortere mærker

Kjoler

Vis som Gitter Liste

Alma Tshirt Dress Sand

Liberté

Se lige denne lækre kjole der lige er landet! Kjolen er fra Liberté og er fra deres Alma kollektion. Hvis man kender Alma serien, så ved man at denne kjole har den lækreste kvalitet. Kjolen er lang, med korte t-shirt ærmer og har en lille slids i højre side ved benet. Derudover har kjolen en rund halsudskæring. Kjolen kan styles på så mange måder, alt efter hvad man er til.
249,95 kr.

Alma LS Tshirt Dress Green Stripe

Liberté

Denne smukke kjole er en sikker vinder! Denne fine kjole fra Liberté er fra Alma serien, så den er bare i det blødeste materiale. Kjolen er lang, og har lange ærmer. Derudover har kjolen en rund halsudskæring. Kjolen har også en lille slids i højre side, som er med til at give en fin lille detalje. Og så har kjolen jo de fineste farve, med grønne vandrette striper.
279,95 kr.

Dree-ls Dress Marina

Moves By Minimum

Se lige denne smukke kjole, der lige er landet fra Moves By Minimum! Kjolen har en midi længde, som går til midt på skinnebenet. Kjolen har smockdetaljer foroven, som gør at den sidder helt tæt. Kjolen har en rund halsudskæring, og lange ærmer der har en elastikkant ved håndledet.
599,95 kr.

Dree-ls Dress Verdant Green

Moves By Minimum

Se lige den skønneste nyhed fra Moves By Minimum. Denne smukke kjole bliver en sikker vinder til de varmere dage. Kjolen har en god længde, og er i den fineste kvalitet. Foroven har kjolen den fineste smockdetalje, som gør at den sidder helt tæt. Omkring taljen går kjolen ud og bliver bred. Ærmerne på kjolen på lange og har en smule balloneffekt, om håndledet er der en tynd elastikkant.
599,95 kr.

Gelika Spencer Sand

A-View

Ej dette er bare en rigtig forårs og sommerspencer. Den lyse sand farve passer bare perfekt til sæsonen. Kjolen er lavet af PU, og har derfor dette seje læderlook. Spencerkjolen har det klassiske spencersnit, som er a-formet og har en dyb v-udskæring både på fronten og bagpå.
699,95 kr.

Dana Dress

Liberté

Se lige denne fine kjole, den er da for sød! Kjolen har det smukkeste grønne og pink tern. Denne kjole har en v-udskæring ved halsen, hvor der også er små flæsedetaljer. Kjolen har lange ærmer, og kan lukkes med knapper ved håndleddet.
599,95 kr.

Ena Dress

Sisters Point

Se lige denne smukke grønne kjole fra Sisters Point! Den smukke grønne farve er bare perfekt til forår og sommer. Kjolen har smockeffekt, så den sidder så fint. Ærmerne er lange, med en elastikkant ved håndledet. Ærmerne har en så fin puf-effekt. Derudover går kjolen højt op i halsen.
399,95 kr.

Mesh Slim Dress

Liberté

Denne kjole har det smukkeste blomsterprint. Kjolen er fra Liberté og har et slim fit, så den sidder helt tæt. Kjolen har firkantet halsudskæring og 3/4 ærmer. Ned langs siden har kjolen elastikdraperinger, som gør at man får en flot figur.
399,95 kr.

Ninna Slip Dress Nude

Liberté

Denne basic kjole fra Liberté, er et must I basis garderoben. Man kan altid bruge denne fine slip dress under andre kjoler eller en tunika. Kjolen sidder helt tæt og har en virkelig god kvalitet, derudover er der godt med stræk i.
149,95 kr.

Ninna Slip Dress White

Liberté

Denne slip kjole fra Liberté er det perfekte style til din garderobe. Kjolen kan styles for sig selv, eller have under en anden kjole eller en tunika. Kjolen har en super blød og god kvalitet, med godt med stræk i.
149,95 kr.

Ninna Slip Dress Black

Liberté

Denne kjole fra Liberté er en super god style at have i sin basis garderobe. Sådan en fin slip dress er kan bruges for sig selv, eller under en tunika. Kjolen har en lækker kvalitet og har godt med stræk. Denne kjole sidder helt tæt.
149,95 kr.
1 Tilbage

Glint-dress

Sisters Point

Den perfekte basisvare til din garderobe! Man kan altid bruge en lækker sort og lang kjole, og denne fra Sisters Point er det perfekte bud. Kjolen er tætsiddende og har lange ærmer. Kjolen kan styles som man vil, om det er til hverdag eller fint brug så er kjolen perfekt.
299,95 kr.

ihglover dress

ICHI

Dette må bare være den perfekte kjole til sommer! Vi elsker dette print. Kjolen fra ICHI har en fin v-udskæring, så den kan bæres med fine halskæder. Ærmerne er korte og har en smule pufærmer. Kjolen har den perfekte længde til sommer!
499,95 kr.
1 Tilbage

Love578 Dress

Love & Divine

Denne oversize skjortekjole er perfekt til hverdagsbrug med enten nylonstrømper eller jeans under. Kjolen har den perfekte længde, derudover har den lange ærmer og en fin krave.
499,95 kr.

Duella Dress

Moves By Minimum

Dette print er da for smukt! Vi kan ikke få nok af denne kjole, det er bare den perfekte forårs kjole. Denne kjole har en løs pasform, og en virkelig god længde. Kjolen har lange ærmer, med en elastik kant. Derudover har kjolen en fin v-udskæring, så den kan styles med nogle fine smykker og halskæder. Vi elsker farverne på denne kjole, det er da bare et musthave til foråret og sommeren. Kjolen kan både styles med stiletter til fint brug, eller sneakers og støvler til hverdag. Den er også god at have en sweater udover.
599,95 kr.

Er du til kjoler, vil du elske vores flotte kjoler her i sortimentet hos LY. Her finder du altid sæsonens skønneste kjoler i et væld af modeller for enhver smag, der nemt kan styles til at passe til både hverdag og fest. Tag et kig på udvalget her, og forkæl dig selv med nye favoritter til klædeskabet.

Flotte kjoler i alverdens smukke modeller

Spørger du os, er det ikke til at få for mange kjoler i garderoben, og det er vidunderligt at have mange forskellige kjoler at vælge imellem uanset anledning. Vores udvalg af flotte kjoler byder på både korte og lange kjoler, kjoler med og uden ærmer samt ensfarvede kjoler og mønstrede kjoler i et væld af forskellige fit. På den måde er det altid muligt at finde en eller flere kjoler, der kan matche dine ønsker.

Flotte kjoler kan bruges året rundt – med bare ben på de varmeste sommerdage og med strømpebukser eller leggins, når vejret viser sig fra sin mere kølige side. Style med velvalgte accessories, smarte sko og måske en cardigan eller jakke, og så er du klar til at møde alle de spændende oplevelser, som dagen har at byde på. Køb nye kjoler online her, og tag dem i brug inden længe.