FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Sortere mærker

Kjoler

Vis som Gitter Liste

Dana Dress

Liberté

Se lige denne fine kjole, den er da for sød! Kjolen har det smukkeste grønne og pink tern. Denne kjole har en v-udskæring ved halsen, hvor der også er små flæsedetaljer. Kjolen har lange ærmer, og kan lukkes med knapper ved håndleddet.
599,95 kr.

Ninna Slip Dress Nude

Liberté

Denne basic kjole fra Liberté, er et must I basis garderoben. Man kan altid bruge denne fine slip dress under andre kjoler eller en tunika. Kjolen sidder helt tæt og har en virkelig god kvalitet, derudover er der godt med stræk i.
149,95 kr.

Ninna Slip Dress White

Liberté

Denne slip kjole fra Liberté er det perfekte style til din garderobe. Kjolen kan styles for sig selv, eller have under en anden kjole eller en tunika. Kjolen har en super blød og god kvalitet, med godt med stræk i.
149,95 kr.

Ninna Slip Dress Black

Liberté

Denne kjole fra Liberté er en super god style at have i sin basis garderobe. Sådan en fin slip dress er kan bruges for sig selv, eller under en tunika. Kjolen har en lækker kvalitet og har godt med stræk. Denne kjole sidder helt tæt.
149,95 kr.

Duella Dress

Moves By Minimum

Dette print er da for smukt! Vi kan ikke få nok af denne kjole, det er bare den perfekte forårs kjole. Denne kjole har en løs pasform, og en virkelig god længde. Kjolen har lange ærmer, med en elastik kant. Derudover har kjolen en fin v-udskæring, så den kan styles med nogle fine smykker og halskæder. Vi elsker farverne på denne kjole, det er da bare et musthave til foråret og sommeren. Kjolen kan både styles med stiletter til fint brug, eller sneakers og støvler til hverdag. Den er også god at have en sweater udover.
599,95 kr.

Er du til kjoler, vil du elske vores flotte kjoler her i sortimentet hos LY. Her finder du altid sæsonens skønneste kjoler i et væld af modeller for enhver smag, der nemt kan styles til at passe til både hverdag og fest. Tag et kig på udvalget her, og forkæl dig selv med nye favoritter til klædeskabet.

Flotte kjoler i alverdens smukke modeller

Spørger du os, er det ikke til at få for mange kjoler i garderoben, og det er vidunderligt at have mange forskellige kjoler at vælge imellem uanset anledning. Vores udvalg af flotte kjoler byder på både korte og lange kjoler, kjoler med og uden ærmer samt ensfarvede kjoler og mønstrede kjoler i et væld af forskellige fit. På den måde er det altid muligt at finde en eller flere kjoler, der kan matche dine ønsker.

Flotte kjoler kan bruges året rundt – med bare ben på de varmeste sommerdage og med strømpebukser eller leggins, når vejret viser sig fra sin mere kølige side. Style med velvalgte accessories, smarte sko og måske en cardigan eller jakke, og så er du klar til at møde alle de spændende oplevelser, som dagen har at byde på. Køb nye kjoler online her, og tag dem i brug inden længe.