GRATIS FRAGT  

24-48 TIMERS LEVERING  

100 DAGES RETURRET

Blog Tøj & Mode Bolig & Indretning Skønhed & Velvære
Filters

Filter by:

Clear All
Min: 299,00 kr. Max: 1.300,00 kr.
kr.299 kr.1300

Jakker & Overtøj

Er du i tvivl om den rigtig jakke, ja det problem opstår hos mange! Derfor bliver vi nød til at påpege de vigtigste egenskaber i jakkerne, jakkens vigtigste funktion er selvfølelig at du føler dig godt tilpas, bekvem og at du kan holde varmen i din jakke, det kræver at du har forskelig jakker i din garderobe til ethvert slags vejr. Men samtidig skal den også være en del af dit outfit, som skal udstråle stilen og din unikke selvtillid. Jakkerne skal derfor både være funktionel med varmen men også topmoderne i dens højtid. For at ku tilbyde dig dette udvalg og kundeoplevelser, har vi sørget for at forhandle de mest efterspurgte brands og designs hjem fra vores kunder. Det betyder så også fra vores side af, at vi har rigtig mange forskelig jakker på lager i højtiderne. Så alles jakkebehov kan blive dækket i gode kvaliteter, ingen skal nemlig mangle en jakke! - Så derfor skal du altid huske at se vores spændende/trendy udvalg. Hver eneste årstid tilbyder vi et eksklusivt udvalg af billig, lækre og topmoderne jakker som for eksempel pelsjakkerne/faux fur og de flotte frakker med den perfekte længde. Alle jakker fremvises altid i forskelig tykkelser, længder og farver. Så vi har helt sikkert en favorit til dig, som opfylder alle kravene til tidens trends. Uanset om du skal ha en jakke til din bryllup kjole, festkjole eller jeans så kan vi 100 procent finde det rette touch, som giver dit outfit et skønt look.

 

Sommerjakker & Vinterjakker er klart de vigtigste årstider i landet, derfor gøre vi vores bedste for at tilbyde et stort område at lettejakker og vinterjakker hos Lovelystyle. Vi bestræber os f.eks. i mange forskelig modeller indenfor Denimjakker, Bomberjakker, Damefrakker og regnjakker. Vi gøre også vores ypperste for at berige dig med de nyeste farver og mønstre, så vi kan pifte dit outfit til toppen i stedet for de traditionel basic farver. Til vinter anbefaler vi at du kigger efter vinterfrakker, dunjakker, termojakker og softshelljakker. Hvis du skulle være mere i tvivl og mangler bedre rådgivning til dit kommende køb af jakke, så er du mere end velkomme til at kontakte os her på siden på vores chat eller Facebook, så får du den rette hjælp til at finde netop lige den jakke der dækker dine behov.

 

Rigtig tit bliver vi forespurgt om prisen på vores online mode jakker er den rigtig? For billig? For dyr? Hvad er den rigtig pris i forhold til kvalitet er altid det store spørgsmål i fashion branchen. Hertil svare vi altid i god vind at i er kommet til den rette shop, fordi vi hos Lovelystyle har et bredt sortiment af jakker til kvinder/piger til gode priser, hvor enhver pengepung kan følge med. Vi gøre det nemlig meget nemt for dig, vi samler de nyeste og bedste kollektioner fra de største og førende brands/modehus i verden. Så du er sikret en moderigtig jakke, der følger sæsonens tendenser, design og farver. Selvom mange tit ”hopper” med i en hype med at købe de dyre jakker fra de dyre brands til mange tusind kroner, så glemmer de at tjek produktets indhold. Det er oftest et problem for mange, fordi prisen måles nemlig ikke altid på kvalitet men på mange forskelig perspektiver fra branding/prestige som gøre at prisen reguleres op til en høj pris. Vi kan hos LY Copenhagen stå indenfor alle vores varer, selvom nogen af priserne er rigtig lav så betyder det ikke at varen er ”dårlig kvalitet” men herom mindre fortjeneste og bedre kundeoplevelse for pengene. Alle vores jakker er for eksempel super slid holdbar og kan tackle enhver hverdage i daglig brug. Du får ikke bare én jakke som kan bruges i én sæson men vi beriger dig med en skøn jakke der kan bruges og holdes pæn i flere sæsoner. Vi bytter selvfølelig altid hvis du har ramt den forkerte størrelse eller farve i 100 dage og produktet har 24 mdr. reklamationsret. Så lad dig frit og sikkert blive inspireret af vores store udvalg og bestil din jakke i dag.

 

Lad os sige at det nu lykkes dig at finde en jakke, som du godt kan lide og nu er du bare i tvivl om hvilken farve du skal ha den i? det er nemlig også en af de vigtigste overvejelser i dit jakkekøb, fordi en jakke skal gerne ku bruges til flere outfits end bare ét. Men hertil plejere vi at rådgive efter smag, behov og anledning til jakkens forbrug, kender du for eksempel begivenheden som du skal bruge den til eller kender du længe din favorit farve, så kan du udnytte vores filtrene til venstre til at søge efter din favorit farve. Du finder oftest de mest populær farver hos LY Copenhagen som: Sort, Hvid, Navy, Army, Rosa, Lyserød, Orange, Blå, Grøn, Beige, Grå og mørkegrå. Vi rådgiver selvfølelig at du har et ”stort” jakkeudvalg haha, ikke fordi du skal købe mere hos os, men fordi det er vigtigt at du har en jakke der passer til for eksempel en større begivenhed som et bryllup, fordi vores identitet opleves gennem vores til.

 

Vi synes også at du skal tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi inspirerer ugentlig med top lækre outfits, som kan indebære gode præferencer til dit næste jakkekøb, ellers er vores påfyldte favoritter altid en kategori som er opdateret med de bedste styles! 

 

Husk at jo bedre du behandler din jakke, jo mere gavn får du af den. Så husk altid at følge vaskeanvisning, selvom der kan være helt særlig anvisninger som er mere besværlig at opfylde, så er de enorm vigtig for garantien på jakken. Men men… Nu får du lige nogen generelle råd om vask og tørring af jakker her:

-       Vend jakken på vrang og lyn lynlåsen før vask.

-       Vask så lidt som muligt, det slider jakken at vaske meget.

-       Brug flydende vaskemiddel, vaskepulver har tildens at sætte sig i stoffet.

-       Undgå at hænge jakken til tørre i stærkt sol, solen kan blege og mørne stoffet.

-       Brug aldrig skyllemiddel

-       Tørre tumble sammen med 2-3 tennisbolde

-       Temperaturen skal være omkring 60 grader

-       Brug vaskemiddel beregnet til dun, uld og silke.

-       Dunjakker & Dunveste skal ha særbehandling, når det gælder dun skal du være meget vågn, en lækker fluffy dunjakke kan hurtig blive flad, kedelig og ildelugtende, hvis den vaskes og tørres forkert.  

Læs mere

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis antal produkter

Jdyevan Short Fake Fur Jacket

Jacqueline De Yong

Smuk jakke i kunstpels fra Jacqueline de Yong. Kort model med skjult knaplukning foran. Jakken er ekstrem trendy & sæsonens mest solgte pelsjakke. Pelsjakken passer til alle outfits og kan bruges til både hverdage, og fest.
299,95 kr.

Jdyelya Oversized Jacket Heavy Cord

Jacqueline De Yong

Jakke i fløjl fra Jacqueline de Yong. Rundet krave og knaplukning foran. Jakken har fire lommer foran og en knap i ærmeslut...
299,95 kr.

Jdyesma Short Faux Leather Jacket

Jacqueline De Yong

Jakke i biker model fra Jacqueline de Yong. Modellen har to lommer med lynlås foran. Jakken lukkes med lynlås foran. Biker look er årstidens mest populær overdel...
299,95 kr.

Jdyfifi Jacket

Jacqueline De Yong

Leopard jakke fra Jacqueline de Yong. Perfekt model til den kolde årstid & efterår sæson med lynlås foran. Jakken har lommer i hver side. Leopard er sæsonens mest trendy stil...
379,95 kr.

Chris Faux Fur Long Hood Grey

LY Copenhagen

Jakke i kunstig pels fra LY Copenhagen. Bær din pels med god samvittighed. Jakken har en behagelig pasform og lukkes med hægter. SÅ LÆKKER!
1.299,95 kr.

City Jacket

LY Copenhagen

Coach jakke i et sødt inspirrende feminint design fra LY Copenhagen. Jakken er dejlig afslappet med det lette stof...
399,95 kr.

Caro Faux Fur Long No Hood Black

LY Copenhagen

Jakke i kunstig pels fra LY Copenhagen. Bær din pels med god samvittighed med det lækreste look.
1.099,95 kr.

Chris Faux Fur Long Hood Black

LY Copenhagen

Jakke i kunstig pels fra LY Copenhagen. Bær din pels med god samvittighed. Pelsen har en behagelig pasform og lukkes med hægter. SÅ LÆKKER!...
1.299,95 kr.

Cool Destroy Trucker

LY Copenhagen

Flot jeansjakke i populær dun design på kraven fra LY Copenhagen. Jeansjakken er i en flot forvasket kvalitet med slidmærker...
549,95 kr.