FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Sortere mærker

Jakker & Overtøj

Vis som Gitter Liste
1 Tilbage

Vagna Blazer Black

Sisters Point

Den perfekte sorte, oversize blazer til din garderobe. Hvornår kan man ikke bruge en sort blazer, den kan både bruges som en del af outfittet men også som en let jakke her til foråret og sommeren. Blazeren har et klassisk snit med en lomme i hver side, og en enkelt knap som lukning.
499,95 kr.

Karen Quilt Jacket

Liberté

Denne termojakke fra Liberté har da et for cool design! Denne jakke har de fineste knapper ned langs fronten. Ved kraven er der den fineste flæse. Jakken har lange ærmer, og har en enkelt knap ved hvert håndled. Derudover har jakken også en lomme i hver side, inklusiv en lomme på det ene bryst.
699,95 kr.

Eia Jakke

Sisters Point

Se nu lige en fin jakke her! Denne smukke jakke fra Sisters Point, kommer i denne fine sand farve. Jakken har trykknapper ned langs fronten, og med to store lommer. Det fine ved denne jakke er fletdetaljerne der er i hver side. Jakken har en almindelige pasform.
499,95 kr.

Olinmo Jakke

Moves By Minimum

Denne super fine overgangsjakke fra Moves By Minimum er en kort quiltet jakke. Jakken har skjulte knapper hele vejen ned på fronten af jakken, og har to store lommer. Denne jakke har en almindelig pasform.
699,95 kr.
1 Tilbage -40%

Dasinna Trenchcoat

Moves By Minimum

Mangler du den perfekte trenchcoat til foråret? Så se da lige her, denne lækre sag fra Moses By Minimum er det perfekte bud. Jakken har små skulderpuder, så den holder den fine facon. Der er store knapper ned langs fronten på jakken, og to store lommer. Der medfølger et bælte til jakken.
999,95 kr. 599,95 kr.

I norden oplever vi mange vejrforhold i løbet af året, så det er vigtigt at have det rette overtøj til det – men det betyder ikke, at du behøver at gå på kompromis med stilen!

Hos LY Copenhagen finder du smukke og stilfulde jakker til kvinder, så du kan holde dig tør og varm uanset årstiden, men også komplimentere dit outfit, så du ser godt ud, uanset om du er ude eller inde.

En smart idé er at have flere forskellige jakker i skabet, så du har valgmuligheder, når du styler dit smukke look. Når du handler hos LY Copenhagen, finder du jakker til damer i flotte designs, der passer perfekt til at eksperimentere med din stil, når det gælder styles, længder og farver.

Køb jakker til kvinder hos LY Copenhagen

Hos LY Copenhagen har vi altid en finger på pulsen, når det gælder de seneste tendenser i modeverden, så du kan være opdateret med det sidste nye.

Her på siden ser du vores skønne sortiment af trendy jakker til kvinder, så du kan holde varmen og se chik ud, uanset hvad vejret siger. Udforsk udvalget, og find dine favoritter!