FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter

Jacqueline De Yong

Bluser | Bukser | Jakker | Kjoler | Nederdele

Har du tøjkrise? Don’t worry! JACQUELINE de YONG eller også kendt som JDY er et modebrand med en masse flotte styles, som gør dig klar til enhver anledning, uanset om du har brug for tøj til hverdagen eller en speciel lejlighed. Brandets kollektioner har et råt, men feminint udtryk, som altid giver dig et stilfuldt look.

Vil du gerne følge med de seneste trends, kan du ikke gå galt i byen med tøj fra JACQUELINE de YONG! JDY har altid en finger på pulsen, når det gælder det sidste nye fra modeverden, så du er sikker på at være med på trendsene, når du køber tøj fra JDY.

Køb JACQUELINE de YONG-tøj her

LY Copenhagen er modedestinationen for dig, der er på udkig efter stilfulde styles og gerne vil holde øje med de seneste tendenser i modeverden. Vi stræber altid efter at inspirere modeelskere med smukt og trendy modetøj fra fantastiske brands.

Her på siden ser du vores skønne udvalg af tøj fra JDY, som passer perfekt til at forny din garderobe og holde den opdateret med de seneste trends. Udforsk udvalget, og find dine favoritter fra JACQUELINE de YONG!