FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser

ICHI

Vis som Gitter Liste

ihglover dress

ICHI

Dette må bare være den perfekte kjole til sommer! Vi elsker dette print. Kjolen fra ICHI har en fin v-udskæring, så den kan bæres med fine halskæder. Ærmerne er korte og har en smule pufærmer. Kjolen har den perfekte længde til sommer!
499,95 kr.

ihglover shirt

ICHI

Se nu lige dette fine print vi har fået ind! Denne smukke bluse er fra ICHI, og har den fineste løse pasform med v-udskæring. Blusen har en fin krave, og kan knappes hele vejen ned. Ærmerne kan lukkes i enden med to hvide knapper.
399,95 kr.

Ihgamma vest

ICHI

Den perfekte vest til overgangen mellem vinter og forår. Vesten er fra ICHI, og kommer i en lys brun farve. Den er nem at style til hverdagens looks. Vesten har brede skuldre, og kan lukkes med både lynlås og knapper foran. Vesten har to lommer.
599,95 kr.

Kjoler | Nederdele | Shorts

Er du vild med smukke styles og flotte håndtegnede prints, er ICHI det rette brand for dig!

ICHI har skabt modigt, legende og feminint modetøj i mere end to årtier, og de fortsætter traditionen med stilfulde, kreative og alsidige kollektioner, som reflekterer tiden og sæsonens trends.  

Brandet beskriver sig selv som ”nemt at bruge og nemt at elske”, og det er der en god grund til! Når du køber ICHI-tøj, får du mode, der er skabt med kærlighed, og hvor der ikke er blevet gået på kompromis med kvalitet, design eller pasform, så du kan se smuk ud og føle dig endnu smukkere. What is not to like?

Køb ICHI-tøj her

LY Copenhagen er et modeunivers med et stort udvalg af inspirerende og flatterende fashion, som alle kan være med på. Hos LY Copenhagen finder du altid nye skønne og farverige varer, så du kan følge med de nyeste trends i stil.

Her på siden har vi samlet vores sortiment af ICHI-tøj, så du hurtigt og let kan spotte dine favoritter blandt de smukke designs. Gå på opdagelse i udvalget, og giv din garderobe et friskt pust med flotte styles fra ICHI!