FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere mærker

Hårpynt

Vis som Gitter Liste
Udsolgt

Chloe Hair Claw Pink

Sistie

Denne smukke pink farve er bare for smuk! Denne Chloe klemme fra Sistie har de smukkeste sten der danner et fint mønster. Denne klemme er perfekt til at pifte et outfit op. Klemmen passer til alle hårlængder og tykkelser. Klemmen kommer i flere farver.
218,95 kr.
Udsolgt

Chloe Hair Claw Brown

Sistie

Denne smukke brune klemme kan man ikke gå galt i byen med. Denne klemme er bare så fin med sine brunlige nuancer og fine sten der danner det smukkeste mønster. Klemmen har et mellemstort greb og passer derfor til alle hårlængder og tykkelser. Klemmen kommer i flere farver.
218,95 kr.
Udsolgt

Chloe Hair Claw Darkblue

Sistie

Wow en smuk blå farve! Denne klemme kan bare løfte dit outfit op til et højere niveau. Denne klemme ligner næsten en stjernehimmel med den mørkeblå farve og fine sten som danner det smukkeste mønster. Klemmen er mellemstor og passer til alle hårlængder og tykkelser. Klemmen kommer i flere farver.
218,95 kr.

Chloe Hair Claw Green

Sistie

Denne smukke farve kan bare spice ethvert outfit op. Denne smukke Chloe hårklemme fra Sistie kan bruges til alle lejligheder og er bare så smuk med stenene der danner det smukkeste mønster. Klemmen har en god størrelse så den passer til alle hårlængder og tykkelser. Klemmen kommer i flere farver.
218,95 kr.

Chloe Hair Claw Grey

Sistie

Står du og mangler en fin hårklemme i en basic farve, så skal du da have fat i denne fine klemme fra Sistie. Den fine grå farve gør at klemmen passer til alle outfits, og så med de fine sten pifter det lige looket op. Klemmen er mellemstor og passer derfor til alle hårlængder og tykkelser. Klemmen kommer i flere farver.
218,95 kr.

Chloe Hair Claw Lightbrown

Sistie

Denne fine hårklemme fra Sistie sætter lige lidt bling på hverdagen med de fine sten der er påsat på klemmen. Den fine lyse brune farve som klemmen har, passer til ethvert outfit. Klemmen har en størrelse så den passer til alle hårlængder og tykkelser. Klemmen kommer i flere farver.
218,95 kr.

Chloe Hair Claw Purple

Sistie

Dette må være den smukkeste lilla hårklemme! Den er bare så smuk med den fine lilla farve og smukke sten der pynter klemmen. Denne klemme har en størrelse der passer til alle hårlængder og tykkelser. Klemmen kommer i flere farver.
218,95 kr.
Udsolgt

Chloe Hair Claw White

Sistie

Denne smukke hårklemme er har den perfekte størrelse og farve til at pifte hverdagens look op. De smukke sten der er på klemmen danner det smukkeste mønster. Klemmen er af mellemstor størrelse og passer til alle hårlængder og tykkelser. Klemmen kommer i flere farver.
218,95 kr.
Udsolgt

Wilma Hair Clip Orange

Sistie

Denne dybe orange farve er da den smukkeste, og kan pifte ethvert outfit op. Denne orange klemme har en fin perlemors overflade. Denne klemme hår en fin mellemstørrelse og passer derfor til alle hårlængder og tykkelser. Klemmen findes i flere farver.
99,95 kr.

Wilma Hair Clip Periodt Green

Sistie

Denne grønne farve er for cool! Vi er helt vilde med den og de smukkeste grønne nuancer med en smule perlemors effekt. Denne klemme har en god mellemstørrelse og passer til alle hårlængder og tykkelser. Klemmen findes i flerre forskellige farver.
99,95 kr.
Udsolgt

Wilma Hair Clip White

Sistie

Ønsker du en hårklemme der bare er simpel og fin, så er denne fine "Wilma" klemme fra Sistie et godt bud. Den smukke hvide klemme med marmoreret look er en sikker vinder. Denne klemme er mellemstor og passer til alle hårlængder og tykkelser. Denne klemme kommer i flere farver.
99,95 kr.
Udsolgt

Wilma Hair Clip Babypink

Sistie

Denne smukke "Wilma" hårklemme fra Sistie har den smukkeste marmoreret baby pink farve. Klemmen har en mellemstørrelse og passer til alle hårlængder og tykkelser.
99,95 kr.
Udsolgt

Wilma Hair Clip Blue And Green

Sistie

Disse farver på denne hår klemme er da for skønne! Sistie ved bare hvordan man laver de fineste hårklemmer. Denne fine farve har et blank look. Klemmen har en god mellemstørrelse og passer til alle hårlængder og tykkelser. Klemmen findes i flere farver.
99,95 kr.
Udsolgt

Wilma Hair Clip Brown

Sistie

Denne fine brune hårklemme fra Sistie må være den perfekte hverdags klemme. Den har de fineste brunlige nuancer og et blankt look. Denne hårklemme passer til at hårlængder og tykkelser. Klemmen kommer i flere farver.
99,95 kr.
1 Tilbage

Sia Hair Claw Pink

Sistie

Den smukkeste pink hårklemme fra Sistie har et godt greb til dig med tykt og langt hår. Den smukkeste pink farve er bare så fin, og passer så godt med klemmens andre fine guld detaljer og fine sten. Denne klemmes tænder er også guld.
149,95 kr.

Sia Hair Claw Blue

Sistie

Den smukkeste blå hårklemme, med fine detaljer, guld tænder og sten. Klemmen har et stort greb og passer til langt og tyk hår. Denne klemme kommer i flere farver.
149,95 kr.
Udsolgt

Sia Hair Claw Brown

Sistie

Denne smukke brune hårklemme fra Sistie passer perfekt til dig med tykt og langt hår. Klemmen er så fine med guld detaljer og små sten. Klemmens tænder er også guld.
149,95 kr.

Sia Hair Claw Champagne

Sistie

Se lige hvor smuk denne hårklemme fra Sistie er, denne model "Sia" passer perfekt til dig med langt og tykt hår. Udover den smukke champagne farve har denne klemme også fine gulddetaljer og små sten. Klemmens tænder er også guld.
149,95 kr.