GRATIS FRAGT  

24-48 TIMERS LEVERING  

100 DAGES RETURRET

Blog Tøj & Mode Bolig & Indretning Skønhed & Velvære

Dansk design til hjemmet er populært som aldrig før!

Dansk design til hjemmet er populært som aldrig før!

Dansk design er populært som aldrig før! I udlandet og herhjemme, i Danmark bliver dansk design mere og mere eftertragtet indenfor møbel, accessories, mode og lamper. Danmark er med helt i toppen indenfor de nyeste tendenser til boligen, men hvad er hemmeligheden bag den store succes? Er det de gamle klassikere fra 50´ernes storhedstid, som stadig sørger for at holde Danmark helt i front? Eller er det måske de nye mærker, som har genopfundet den danske design-dna, og med kreativ fornyelse og innovation sørger for, at Danmark er med blandt de helt store?

Lad os fortæl jer lidt om de allerstørste mærker fra de gamle tider og som stadig er voldsom populære i dag!

Arne Jacobsen, Poul Henningsen og Hans Wegner er nogle af de allerstørste navne fra dengang, og deres design er stadig voldsomt populært i dag. Dengang var tanken at producere gode håndværkmæssige møbler, som var overkommelig og tilgængelig for den almene befolkning og som var holdbare mange år ude i fremtiden. Klassikere som f.eks. Myrem, Y-stolen og ægget var populære dengang, men ingen havde forstillet sig hvor populære de ville være så mange år efter også!

Poul Henningsen designede sin første PH-lampe i 1926, men det var dog først med PH5 lampen, produceret i 1958, at PH-lampen blev allemandseje. Lampen fik hurtig sin store succes pga. den revolutionere skærmforme, som skabte et fantastisk og hidtil uset lys. I dag er PH-lamperne meget populære og hænger i et utal af danske hjem.

Arne Jacobsen blev født i 1992 og uddannede sig til arkitekt i 1924. Efter eksamen startede han på en ny uddannelse på kunstakademiet i København i 1927. Arne Jacobsens tankegang var innovativ og dybt præget af hans arkitektoniske baggrund, og han blev derfor hurtigt et af de unge håbe på skolen.

I 1930´erne fik Arne Jacobsen for alvor sit navn på landkortet og hele den nye stil, international funktionalisme, blev født med Arne Jacobsen i front. I de kommende år tegnede Arne Jacobsen et utal at huse, alle sammen med det samme enkle, funktionalistiske og moderne udtryk. Blandt andet Rødovre Rådhus, Nationalbanken og rådhuset i Århus er alle ikoner designet af Arne Jacobsen. 

”Made in Denmark” brandet er noget at være stolt af og noget som oplever enorm vækst! Både de gamle klassikere og de nye designtalenter har gjort og gør det vanvittigt godt, og fremtiden ser lys ud - Dansk Design er og har altid været en sikker vinder!

 

Vi kan anbefale at du tjekker vores gode ven Jonas ud igennem: http://www.retrostilen.dk/  

Skriv en kommentar
Kommentarer
11-12-2018 21:49
http://dfssssghjrtbz.com/
<a href=http://dfssssghjrtbz.com/#>cialis soft expiration dates</a>
<a href="http://dfssssghjrtbz.com/#">cialis generic mt tadalafil</a>