FRI FRAGT OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

Hurtig levering 

FRI FRAGT OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

Hurtig levering 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Filter by manufacturer

Jeans og Bukser

Vis som Gitter Liste

Yasassi HW Knit Pant

Y.A.S

Lækre højtaljede strik bukser med matchende overdel fra Y.A.S. Bukserne er i virkelig lækker blød kvalitet, med slids på ydersiden af benene, som er en super flot detalje. Bukserne kan også styles alene uden den machende overdel.
399,95 kr.
1 Tilbage

Jdygeggo New Long Pant

Jacqueline De Yong

Enorm populære bukser fra vores favorit brand Jacqueline de Yong. Bukserne er med vidde, og løs pasform. Elastikken i taljen er bred, og har to pynteknapper. De perfekte bukser til hverdag og fest, og der kan købes tilhørende blazer, så du får et smukt, og behageligt sæt.
199,95 kr.
Udsolgt

Jdywindy Life High Straight

Jacqueline De Yong

Lækre jeans i en smuk rose farve med lidt slid look fra Jacqueline de Yong. Bukserne lukkes foran med knaplukning og lynlås, og de er lavet i den blødeste denim kvalitet med masser af stretch, som gøre at de er super behagelige at have på.
259,95 kr.
Udsolgt

Jdywindy Life High Straight

Jacqueline De Yong

Lækre hvide jeans fra Jacqueline de Yong. Bukserne lukkes foran med knaplukning og lynlås, de er lavet i den lækreste bløde denim kvalitet med masser af stræk. Så de er super behagelige at have på, og kan styles til ethvert outfit. Både til hverdag og fedt.
259,95 kr.

Objbelle MW Coated Leggings

Object

Lækre leggings i tætsiddende kunstlæder fra Object, med høj talje og elastik. Bukserne lukkes med lynlås i siden, og med lækker elastik kvalitet. Bukserne er vores top favorit, og must have. Kan styles på alle slags måder til både hverdag og fest.
359,95 kr.

Yaslisa Leather HW Pant

Y.A.S

Skindbukser i ægte læder fra Y.A.S.
1.499,95 kr.
Udsolgt

Jdylouisville Catia Wide Pant

Jacqueline De Yong

Tidsløse bukser fra Jacquline De Yong med bred elastik i taljen. Bukserne er virkelig skønne at have på, og meget let kvalitet. To forlommer, og vid model.
199,95 kr.
Udsolgt

Jdylouisville Catia Wide Pant

Jacqueline De Yong

Enorm dejlige, og trendy bukser med vide fra Jacqueline de Yong. Bukserne har en bred elastik i taljen og to forlommer. Vores mest populære buks, som kan styles på mange forskelig måder.
199,95 kr.

Jdycaro Catia Ankle Pant BLACK

Jacqueline De Yong

Pæne og behagelig bukser fra Jacquline De Yong. Bukserne lukkes med lynlås og knap, samt elastik bagtil. Bukserne kan bruges til alt slags, og kan styles til både hverdag og fest.
199,95 kr.

LY Eva Jeans Light Blue

LY Collection

Enorm trendy jeans fra LY Collection. Jeans i den lyse blå, som virkelig er flot. Pasformen på bukserne er højtaljet, og er en af vores mest populære pasformer. Bukserne sidder perfekt, og den lyse farve skaber et unikt look. Jeans fra LY Collection er med elastan, så du får den bedste oplevelse i et par jeans. Vi lover tilfredshedsgaranti, det vil sige at du gratis kan sende dem retur igen.
229,95 kr.

LY Eva Jeans Black

LY Collection

Populære jeans fra LY Collection. Jeans i høj kvalitet, som kan bruges til enhver stil og til enhver lejlighed. Bukserne er højtaljet, og er blandt de mest populære pasformer. Vi lover tilfredshedsgaranti, ellers må du sende dem gratis retur.
229,95 kr.

Pynne

Moves By Minimum

Super lækre bukser fra Moves By Minimum.
449,95 kr.