FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Sortere mærker

Bluser

Vis som Gitter Liste

Alma LS Straight Tshirt Green

Liberté

Se lige en smuk farve! Vi er altså bare helt vilde med denne smukke græs grønne farve. Den fine bluse er fra Libertés Alma kollektion, så den har virkelig den blødeste kvalitet og er super lækker at have på! Blusen har et oversize fit med lange ærmer og rund hals udskæring.
199,95 kr.

Suni Shirt

Moves By Minimum

Dette print er simpelthen så fint, og passer så godt til sæsonen! Denne bluse har en almindelig pasform, og sidder løst. Blusen har en rund halsudskæring, og er med knapper hele vejen ned langs fronten. Ærmerne er helt lange, og har smockmanchetter ved håndledet.
399,95 kr.

Rikka Top Orange

A-View

Se lige denne fine top! Toppen er af samme model som A-views populære Rikka Kjole, her kommer den bare som top. Toppen er en smockbluse, så den sidder helt tæt. Derudover er ærmerne 3/4 og så er de store og luftige, rigtig ballonærmer. Blusen har en firkantet halsudskæring, og går lidt længere ned bagpå.
499,95 kr.

Ella Shirt Powder Blue

Sisters Point

Wow en smuk skjorte der lige er landet! Skjorten passer jo perfekt til sommer. Denne skjorte fra Sisters Point har den klassiske skjortekrave med knapper ned langs fronten. Skjorten har 3/4 ærmer, som også har en puf-effekt der altså bare giver skjorten den fineste detalje. Skjorten krymper 2-5% efter vask.
299,95 kr.

Blusina Blouse

Moves By Minimum

Dette print er da for sejt! Moves by Minimum har lavet denne smukke bluse i det smukkeste grønne zebra print. Blusen har har lange ærmer med en elastikmanchet ved håndledet, den går højt op i halsen og kan lukkes med snørre foran.
399,95 kr.

Carta Shirt

Moves By Minimum

Vi elsker farver, og vi elsker virkelig denne skjorte. Skjorten har det klassiske look, men er piftet op med den smukke pink farve. Skjorten har en løs pasform og falder flot. Skjorten har den klassiske lukning og krave, med lange ærmer.
499,95 kr.

Cienna Shirt

Moves By Minimum

Den fineste bluse fra Moves by Minimum. Blusen har de sødeste små blomster på i farverne blå, gul og grøn. Denne bluse har lange ærmer og en fin v-udskæring. Blusen kan matches med enten bukserne der passer til eller en underdel af eget valg.
549,95 kr.

ihglover shirt

ICHI

Se nu lige dette fine print vi har fået ind! Denne smukke bluse er fra ICHI, og har den fineste løse pasform med v-udskæring. Blusen har en fin krave, og kan knappes hele vejen ned. Ærmerne kan lukkes i enden med to hvide knapper.
399,95 kr.

Smukke og stilfulde bluser, der nemt kan styles til både hverdag og fest. Dem finder du mange af blandt vores udvalg af bluser til damer. Vores bluser er alsidige og byder på forskellige farver, pasformer og materialer. Her går kvalitet, design og komfort op i en højere enhed, og du får en bluse hjem, der klæder dig på til enhver anledning.

Lad dig inspirere til dit næste køb her, og forkæl dig selv med en ny, lækker bluse, der får dig til føle dig komfortabel og skøn.

Et varieret udvalg: Bluser til damer

Hos LY Copenhagen finder du et varieret sortiment af bluser til kvinder. Vi har gjort det nemt for dig at finde en ny favorit til garderoben. Du kan nemt vise din personlighed gennem vores udvalg af forskellige bluser til kvinder. Mulighederne er mange. Tag blot et kig på siden, og find dine nye bluser, som du kan nyde godt af sæson efter sæson.