FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Sortere mærker

Bestseller

Vis som Gitter Liste

Hamasti Pants Kumquat

Moves By Minimum

Disse suit pants er simpelthen for cool i denne smukke coral orange farve. Bukserne sidder tæt i taljen og har bredde lige ben. Bukserne har 2 lommer på fronten, og bæltestropper. Disse suit pants kan styles med enten den matchende blazer, eller en overdel af eget valg.
549,95 kr.

Daizy Blazer Kumquat

Moves By Minimum

Denne smukke orange farve er da ikke til at stå for, vi er helt vilde med disse skønne farver der kommer frem nu. Denne blazer har det klassiske oversize fit. Blazeren har lange ærmer, og en enkelt knap som kan lukkes på fronten. Blazeren kan styles med det matchende suit pants, eller udenover et outfit til at pifte det op med lidt farve.
799,95 kr.

Dree-ls Dress Marina

Moves By Minimum

Se lige denne smukke kjole, der lige er landet fra Moves By Minimum! Kjolen har en midi længde, som går til midt på skinnebenet. Kjolen har smockdetaljer foroven, som gør at den sidder helt tæt. Kjolen har en rund halsudskæring, og lange ærmer der har en elastikkant ved håndledet.
599,95 kr.

Dree-ls Dress Verdant Green

Moves By Minimum

Se lige den skønneste nyhed fra Moves By Minimum. Denne smukke kjole bliver en sikker vinder til de varmere dage. Kjolen har en god længde, og er i den fineste kvalitet. Foroven har kjolen den fineste smockdetalje, som gør at den sidder helt tæt. Omkring taljen går kjolen ud og bliver bred. Ærmerne på kjolen på lange og har en smule balloneffekt, om håndledet er der en tynd elastikkant.
599,95 kr.

Gelika Spencer Sand

A-View

Ej dette er bare en rigtig forårs og sommerspencer. Den lyse sand farve passer bare perfekt til sæsonen. Kjolen er lavet af PU, og har derfor dette seje læderlook. Spencerkjolen har det klassiske spencersnit, som er a-formet og har en dyb v-udskæring både på fronten og bagpå.
699,95 kr.
1 Tilbage

Sofie Shirt White

A-View

Dette er den perfekte hvide oversize skjorte til basisgarderoben. Skjorten har den klassiske skjorteform, med klassisk skjortekrave og knapper ned langs fronten.
499,95 kr.

Sofie Shirt Orange

A-View

Den smukkeste klassiske korte fra A-view har fået en vildt twist, med denne lækre orange farve. Skjorten har en oversize pasform. Skjorten har en klassisk skjorte krave, med knapper ned langs fronten.
499,95 kr.

Sofie Shirt Purple

A-View

Se nu lige denne smukke skjorte der er landet fra A-View! Skjorten har det klassiske oversize look, og så har den fået den smukkeste lilla farve som bare er så god til foråret og sommeren. Denne skjorte har den klassiske skjortekrave, og med knapper hele vejen ned langs fronten.
499,95 kr.

Sofie Shirt Pink

A-View

Wow en smuk skjorte! Vi er helt vilde med denne smukke pink farve, det må være en af forårets bedste farver! Denne skjorte fra A-View har det klassiske oversize look, med en klassisk skjortekrave og knapper hele vejen ned langs fronten. Skjorten er en smule længere bagpå.
499,95 kr.

Sofie Shirt Green

A-View

Se lige denne smukke skjorte fra A-View, og så denne skønne grønne farve, den kan man ikke få nok af. Skjorten er god oversize, og har længere længde bagpå. Skjorten har den klassiske skjortekrave og knapper hele vejen ned langs fronten.
499,95 kr.

Rikka Top Orange

A-View

Se lige denne fine top! Toppen er af samme model som A-views populære Rikka Kjole, her kommer den bare som top. Toppen er en smockbluse, så den sidder helt tæt. Derudover er ærmerne 3/4 og så er de store og luftige, rigtig ballonærmer. Blusen har en firkantet halsudskæring, og går lidt længere ned bagpå.
499,95 kr.

Vagna Blazer Black

Sisters Point

Den perfekte sorte, oversize blazer til din garderobe. Hvornår kan man ikke bruge en sort blazer, den kan både bruges som en del af outfittet men også som en let jakke her til foråret og sommeren. Blazeren har et klassisk snit med en lomme i hver side, og en enkelt knap som lukning.
499,95 kr.

Ella Shirt Powder Blue

Sisters Point

Wow en smuk skjorte der lige er landet! Skjorten passer jo perfekt til sommer. Denne skjorte fra Sisters Point har den klassiske skjortekrave med knapper ned langs fronten. Skjorten har 3/4 ærmer, som også har en puf-effekt der altså bare giver skjorten den fineste detalje. Skjorten krymper 2-5% efter vask.
299,95 kr.
1 Tilbage

Cargo Jumpsuit

Sisters Point

Er denne Cargo Jumpsuit fra Sisters Point ikke bare for fed! Jumpsuiten har både lange ærmer og ben, med en elastikkant ved både håndled og ankler. Denne jumpsuit har knapper langs fronten, og kan bindes med et bindebånd i taljen. Derudover har den også to brystlommer og en klassisk skjortekrave.
399,95 kr.

Owi Jeans Chocolate

Sisters Point

Sikke nogle cool jeans, vi er helt vilde med dem! Denne farve er også bare fed! Sisters Point gør det igen, og levere nogle cool jeans. Denne model sidder tæt ved taljen og går ud og har bredde ben. Denne model findes også i mange andre farver.
399,95 kr.

Meni Strik

Sisters Point

Denne smukke detaljeret kabelstrik fra Sisters Point er med denne skønne sand farve, perfekt til forår. Denne strik har en rund hals og lange brede ærmer. Man kan style denne strik både med kjoler, nederdel eller bukser alt efter hvad man er til.
349,95 kr.
1 Tilbage

Meni Strik

Sisters Point

Alle elsker en god strik. Denne strik fra Sisters Point er meget let, så det er den perfekte strik til forår. Denne strik har et meget detaljeret kabel strik foran. Strikken har en rund hals, og lange brede ærmer.
349,95 kr.

Cienna Shirt

Moves By Minimum

Den fineste bluse fra Moves by Minimum. Blusen har de sødeste små blomster på i farverne blå, gul og grøn. Denne bluse har lange ærmer og en fin v-udskæring. Blusen kan matches med enten bukserne der passer til eller en underdel af eget valg.
549,95 kr.