FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris
Sortere størrelser
Sortere mærker

Basic

Vis som Gitter Liste
1 Tilbage

Vagna Blazer Black

Sisters Point

Den perfekte sorte, oversize blazer til din garderobe. Hvornår kan man ikke bruge en sort blazer, den kan både bruges som en del af outfittet men også som en let jakke her til foråret og sommeren. Blazeren har et klassisk snit med en lomme i hver side, og en enkelt knap som lukning.
499,95 kr.

Ninna Top White

Liberté

En hvid basic top kan man altid bruge, denne fine sag fra Liberté har den blødeste kvalitet og kan bruges på mange måder. Toppen har en dyb og rund halsudskæring, og har tynde stropper.
129,95 kr.

Ninna Hipster Black

Liberté

De fineste hipsters fra Liberté, de har en super god kvalitet og har meget stræk i.
99,95 kr.

Ninna Hipster Nude

Liberté

Se lige de fineste hipsters der er landet fra Liberté, de passer lige i basis garderoben. Disse hipsters har en super blød kvalitet og har godt med stræk i.
99,95 kr.

Ninna Hipster White

Liberté

Disse hipsters fra Liberté er de perfekt til basic garderoben, de har nemlig den blødeste kvalitet og så er der masser af stræk i.
99,95 kr.

Ninna Top Nude

Liberté

En god basis top kan man aldrig få for mange af, denne fine top fra Liberté har den blødeste kvalitet. Toppen har en dyb rund halsudskæring og tynde stropper. Toppen kan bruges på mange måder, enten kan den styles for sig selv eller under en skjorte eller anden bluse.
129,95 kr.

Ninna Top Black

Liberté

En fin simpel top, som altid er god at have i garderoben. Toppen har en dyb rund halsudskæring og tynde stropper. Toppen har den blødeste kvalitet.
129,95 kr.

Ninna Slip Dress Nude

Liberté

Denne basic kjole fra Liberté, er et must I basis garderoben. Man kan altid bruge denne fine slip dress under andre kjoler eller en tunika. Kjolen sidder helt tæt og har en virkelig god kvalitet, derudover er der godt med stræk i.
149,95 kr.

Ninna Slip Dress White

Liberté

Denne slip kjole fra Liberté er det perfekte style til din garderobe. Kjolen kan styles for sig selv, eller have under en anden kjole eller en tunika. Kjolen har en super blød og god kvalitet, med godt med stræk i.
149,95 kr.

Ninna Slip Dress Black

Liberté

Denne kjole fra Liberté er en super god style at have i sin basis garderobe. Sådan en fin slip dress er kan bruges for sig selv, eller under en tunika. Kjolen har en lækker kvalitet og har godt med stræk. Denne kjole sidder helt tæt.
149,95 kr.

Ninna Shorts Nude

Liberté

Disse shorts fra Liberté er super gode altid at have i garderoben! De er altid gode at have under sommerkjolen eller en fin nederdel da de er nude og ikke kan ses igennem et lyst stykke tøj. Disse shorts har en super god kvalitet, hvor der også er godt med stræk i.
99,95 kr.

Ninna Shorts White

Liberté

Disse Shorts fra Liberté er must i sommergarderoben, de er super gode at have under en kjole eller nederdel. Shortsene har en super god kvalitet, hvor der også er godt med stræk i.
99,95 kr.

Ninna Bra Black

Liberté

Denne super fine BH fra Liberté har en super god kvalitet, hvor der er godt med stræk i. BH'en er super simpel og er et must i basis garderoben.
99,95 kr.

Ninna Bra Nude

Liberté

En lækker basis style som er et musthave i garderoben. Denne BH fra Liberté er super lækker at have under ethvert outfit. BH'en har en god og blød kvalitet, hvor der er godt med stræk i.
99,95 kr.

Ninna Bra White

Liberté

En fin BH fra Liberté, som er et must i din garderobe da denne fine BH er god at have under ethvert outfit. Den har en lækker kvalitet, med masser af stræk.
99,95 kr.

Owi Jeans Black

Sisters Point

De populære Owi jeans fra Sisters Point er nu landet, og dem går man ikke galt i byen med. De har en så fin pasform, hvor de sidder tæt foroven og går ud og bredde ben. De har en god længde, så de passer stort set alle.
399,95 kr.

Eike Tanktop

Sisters Point

Denne fine tanktop fra SistersPoint er et musthave i basisgarderoben, da den går til alt. Toppen er ribstrikket, med rund halsudskæring og ingen ærmer.
199,95 kr.

Basistøj til kvinder

Spørger du os hos LY, så er godt basistøj en forudsætning for enhver velfungerende garderobe. Med basistøjet på plads åbner sig en verden af muligheder, når det rette outfit skal sammensættes, og vil du også have styr på din basisgarderobe, så tag et kig på vores store udvalg af basistøj til kvinder her. 

Mange skønne must-haves blandt basistøj til damer

Sortimentet af basistøj til damer består af en lang række af spændende styles for enhver smag. Undertøj, toppe, blazere, bluser og bukser understøtter alt sammen opbygningen af en suveræn basisgarderobe, og vores styles inden for basistøj til kvinder kan nemt kombineres på kryds og tværs, hvorved du løbende vil finde nye måder at sammensætte dine outfits på. Med basistøj til damer undgår du de værste tøjkriser, fordi der ganske enkelt altid er noget at tage på i skabet, og basistøj til kvinder gør det dermed lettere at komme godt afsted ud ad døren i rette tid.

Køb alt i basistøj til kvinder online

Vælg basistøj til kvinder fra sortimentet hos LY, og bestil det hjem med det samme. Vores styles er af høj kvalitet og i et tidløst design, så de står distancen år efter år både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt. Brug dem hver eneste dag, og nyd godt af den alsidighed, som velvalgt basistøj til kvinder giver til din garderobe.