FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere mærker

Bæredygtighed

Vis som Gitter Liste

Når det gælder mode, behøver du ikke vælge mellem stil og bæredygtighed, fordi indenfor de sidste par år er der kommet en masse imponerende bæredygtige initiativer indenfor modeverden, og hos LY Copenhagen er vi vilde med det!

I vores udvalg af bæredygtigt tøj til kvinder har vi blandt andet stilfuldt modetøj lavet med genanvendte materialer, så det ikke går til spilde i produktionen. Derudover finder du også smukke styles, der er lavet af økologiske materialer, hvilket er mere skånsomt for miljøet.

Ethvert skridt tæller

Gør det virkelig en forskel? Ja, det gør det faktisk. Når det gælder miljøet, betyder ethvert skridt i den rette retning en hel del. Vil du derfor gerne hjælpe miljøet, er bæredygtig mode en god start!    

Køb bæredygtigt dametøj hos LY Copenhagen

Hos LY Copenhagen vil vi gerne støtte den bæredygtige bevægelse, så vi har gjort det let for dig at shoppe mode med god samvittighed.

Her på siden har vi samlet vores skønne sortiment af bæredygtigt tøj til kvinder, så du hurtigt og nemt kan finde flot og trendy modetøj, der gør noget godt for miljøet. What is not to like?

Gå på opdagelse i udvalget, og opdag stilfulde og bæredygtige styles til garderoben!