FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

FRI FRAGT VED KØB OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

GRATIS OMBYTNING 

Du har ingen varer i din kurv.
Vis filter
Sortere pris

Badetøj

Vis som Gitter Liste

Badetøj til kvinder

Uanset om det gælder en tur i svømmehallen, til stranden eller afsted på udlandsferie, skal det rette swimsuit være på plads. Hos LY tilbyder vi mange skønne styles inden for badetøj til kvinder, og her kan du nemt gå på opdagelse og finde din næste badedragt eller bikini.

Køb dit næste swimsuit hos LY

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i sit valgte swimsuit, og derfor giver vi dig mulighed for at vælge imellem et væld af flotte modeller inden for badetøj til damer. Hvad der sidder godt på din veninde, sidder ikke nødvendigvis lige så godt på dig, og det er helt essentielt, at du finder badetøj til kvinder, der passer til din kropsform og til den stil, du bedst kan lide. Vores udvalg af bikinier og badedragter er meget populært, og vi håber meget, at du vil finde badetøj til kvinder her, som du kan bruge på mange gode ture i vandet i årene, der kommer.

Har du svært ved at vælge én style blandt de mange muligheder? Så tøv ikke med at bestille flere styles hjem, så du har lidt forskelligt at vælge imellem næste gang, at der er udsigt til solbadning eller til at snuppe sig en svømmetur.