FRI FRAGT OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

Hurtig levering 

FRI FRAGT OVER 199,-  

1-2 Dages levering  

Hurtig levering 

Du har ingen varer i din kurv.

Om LY Copenhagen Brand

Med mange år i modebranchen, stor passion for tøj, kærlighed og inspiration har vi skabt LY Copenhagen. Et unikt brand, der med henblik vil være first mover på at skabe de hotteste trends/look. Men til en pris, enhver kan betale. Igennem vores næsten 10 år i modebranchen har vi fundet ud af, at salgspris og kvalitet ikke altid hænger sammen. Så vi er BESTEMT ikke gået på kompromis med kvaliteten.

LY Copenhagen er skabt af ejeren Adam Ferati og Christina Spek i Sønderborg. Designeren af LY Copenhagen er Christina Spek, der med sit kendskab, erfaring, kreativitet og frihed har skabt nogle unikke designs, der virkelig er spænende.

På nuværende tidspunkt vil LY Copenhagen, udelukkende kun forhandles igennem LY Copenhagens egen webshop. Vores fremtidige plan er dog noget større for LY Copenhagen i 2019, hvor det kommer til at ligge hos nogen butikker og bygge sig selv op.

Christina og Adam har været på rigtig mange forskelig fabrikker i verden, for at udvælge de bedste materialer til LY Copenhagen. Så vi kan såvel sige, at vi er på samme fabrik, som nogen af verdens største brands. Det betyder 100 % at vi ikke omgås dårlig kvaliteter, men samarbejder med de stærkeste og bedste forretningspartner i verden.

Hvad er planen for LY Copenhagen?

Det er kommet for at blive, det er vi stensikre på!
I den nær fremtid, vil vi ku se rigtig mange lækre styles fra LY Copenhagen, hvilket vil vises i det hurtig voksende udvalg, af eksklusive styles.

ly-copenhagen