GRATIS FRAGT  

24-48 TIMERS LEVERING  

100 DAGES RETURRET

Blog Tøj & Mode Bolig & Indretning Skønhed & Velvære

5 FEJL, VI BEGÅR, NÅR VI FJERNER MAKEUP

5 FEJL, VI BEGÅR, NÅR VI FJERNER MAKEUP

Hvordan er det nu lige, du bedst fjerner den? Få skønhedsredaktørens bedste råd her. 

5 fejl, du laver, når du fjerner din makeup

Det er blevet aften og du ligger i din seng, du får din dejlig nattesøvn og er ved at overmande dig. MEN! du har glemt at fjerne din makeup. Den svære beslutning er nu, om du skal rejse dig op og i gang med vatrondellerne eller forsæt til drømmeland. 

Ja, det kan være rigtig svært at ta sig sammen til at fjerne sin makeup, og det kan også være lidt svært at gøre det helt rigtigt. Her fortæller vi om fem hyppige faldgruber og guider dig til, hvad du skal være opmærksom på, når du tager din makeup af. 

1. Du gør det kun om morgenen... Eller om aftenen 

Om natten regenerer huden sig selv og skiller sig af med døde hudceller. Desuden ligger man med ansigtet på sengetøj, som måske ikke er helt rent, og det skidt tilstopper porerne. 

2. Du gnider og gnubber 

Rigtig mange af os har en vane at gnide og gnubbe makeuppen af vores ansigt med hårde, voldsomme bevægelser, men det er faktisk en rigtig dårlig ide. 

Især huden omkring øjnene er meget delikat og sart, så her er der ekstra god grund til at være blid. Du fjerner bedst den genstridige mascara ved at lade en vatrondel med makeupfjerner hvile på øjnene i nogle sekunder, før du tørre det af. På den måde lader du makeupfjerneren gøre arbejdet, mens du skåner dine øjne og din hud. 

Vær desuden opmærksom på, om din mascare er vandopløselig ekker fedtopløselig. Vandfaste mascaraer er fedtopløselig og makeupfjerneren skal derfor være olieholdig for at virke. Omvendt kan oliebaserede renseprodukter være tæt på ubrugelige ved flere slags vandopløselig mascaraer. 

3. Du bruger alt for meget makeupfjerner 

Langt de fleste af os bruger alt for meget for at få makeuppen af. De fleste produkter til fjernelse af makeup er drøje i brug.

Du kan med fordele fugte din vatrondel med vand og opvride den, før du påfører makeupfjerneren. På den måde sparer du også på produktet, men bevarer også hudområdet blødere. 

4. Du bruger et produkt, som ikke passer til din hudtype

Vores hud er som udgangspunkt meget sart, og rigtig mange af os bruger alt for skrappe produkter, som irriterer huden. 

Oftest kan det godt betale sig at spørge de professionelle til råds, se de kan guide dig til at finde de helt rigtig produkter til din hud. 

Du kan også ha med i din overvejelser om du ønsker at fjerne makeuppen med eller uden vand. Gør du det uden, skal du gå efter en rensecreme. Hvis du derimod helst gør det med vand, skal du bruge renseskum, sæbe eller ansigtsvask. 

5. Du glemmer helt at fjerne din makeup 

Den største fejl, du overhovedet kan begå med makeuppen, er at du sletter ikke fjerner den. 

Hvis du går i seng med din makeup på, er der rigtig stor risiko for, at dine vipper knækker. Dine porer bliver tilstoppede, din hud bliver irriteret og mister sin glød. På alle slags måder så er det bare en rigtig dårlig ide at gå i seng med sin makeup på. 

Skriv en kommentar